helt plötsligt släppte det...

Nu har jag suttit här och skrivit och skrivit mitt projektarbete, det liksom lossnade framåt kvällningen. Imorgon ska jag in till Stadsmuseet och kika i lite arkiv, men som det känns just nu så har jag nog nästan fått ner allt jag som jag vill ha ner. Men något nytt och bra kan jag säkert hitta imorgon.

Vi ska skriva mellan 5 - 10 sidor och i början så bara kände jag: hur ska jag ens få ihop 5 sidor. Nu ligger jag på sidan 7 och har fortfarande lite mer att skriva om, så ja 10 sidor kanske inte är omöjligt ändå. Jag var helt frustrerad och det var helt tomt i huvudet idag, så jag ringde min kära mamma och gnällde lite. Då gav hon mig så himla bra förslag så arbetet bara liksom lossnade. Vilken tur det är ändå att ha en mamma som själv har läst på universitet/högskolenivå. Hon vet hur man ska tänka och hur man ska påbörja arbetena, så tack kära mamma för hjälpen. Nu hoppas jag bara på att det låter lika bra när jag läser igenom sidorna imorgon som dom gör nu, kl: 01.49.

Men ur som helst så har jag nog fått med det viktigaste i alla fall och det känns bra.


De första stegen, heter denna staty. Känns passande idag, då jag atgit mitt första steg in i projektarbetets värld. foto:jag
utbildning | |
#1 - - Ninni:

Oj låter jättemycket med tio sidor, men det fixar du säkert=)



Jo då jag jobbar med barn,och du har rätt barnen är hemma mindre nu än för bara några år sen, sorgligt.



Ha en fin tisdag, kramen

#2 - - Sand mellan tårna:

Så skönt när det släpper och allt flyter på. Starten är ofta seg innan man får satt dom första orden sen brukar det flyta på.

#3 - - Lotta:

Med all säkerhet så låter det lika bra idag. De där mammorna är bra att ha oavsett hur gammal man är :-)



Fin staty, vi har många fina i Karlskrona.



Ha en bra dag/ Kram

#4 - - Annci:

Åh, vad skönt när det lossnar. Det ger självförtroende.



Statyn får mig att minnas min dotters första steg... mmmm...



Ha en bra dag!!



Kram / Annci

#5 - - Gun:

Skönt att det lossnat och att du verkar få ihop det du behöver. Mammor är väldigt bra att ha ibland.:)

#6 - - inger stark:

Så skönt Marie-Louise det är precis så, lite inputt och de första viktiga meningarna, sedan flyter det på. jag blir väldigt sugen på att skriva min magisteruppsats, ska nog kolla med min gamla handledare i ekonomisk historia. Fortsättning på spanska inbördeskriget/puss

#7 - - Stina:

Så skönt! Det är det bästa som finns! När man avslutat något och kan lägga det åt sidan!

#8 - - Sussi:

Vad skönt att det lossnade. Inte kul att gå och spänna sig för att man inte kan komma igång. Perfekt att ha en sån allmänbildad mamma till hjälp :)

#9 - - Alexandra:

Vad skönt! Grattis! Och vilken söt staty:)

Upp