känner mig nästan färdig..

Nu kan jag snart ta helg och ledigt, jag känner mig färdig med projektarbetet, lite småändringar kvar bara. Men jag vill inte gå in och ändra för mycket, då finns risken att jag tar bort något som egentligen är mycket bra. Nu ska jag idag slipa på mitt muntliga arbete inför imorgon, men det känns ganska klart det med, jag vet vad jag ska prata om och det handlar bara om 5 minuter, så det är inte alltför mycket som ryms inom dessa minuter.

Nu har jag börjat på del 2 i P A Fogelströms stadserie, Barn av sin stad. Den här stadserien gillar/älskar jag. Genom denna serie får man lära känna Stockholm och dess invånare på ett helt annat sett än vad man får i historieböcker. Här är det den vanliga människan, arbetaren, som står i fokus och det gillar jag. Jag är inte så intresserad av kungligheter, politiker eller överklass, jag är mer intresserad av det vardagliga livet i staden.

Fast jag är nyfiken på den nya boken om vår Kung. Vad tror ni, kan det vara något?


foto:jag
utbildning | |
#1 - - carola:

Tack för din titt in till mig.

alltid kul med nya läsare, då hittar ju även jag nya bloggvänner.



Nu ska jag kika runt lite och bekanta mig med dig:)

Kram

#2 - - Kristina:

Jag är ingen supporter av kungahuset och därför är jag heller inte det minsta intresserad av vad kungen har för sig. Men det jag läst och hört de senaste dagarna om den där boken så känns det bara konstigt - som en enda stor Se&Hör fast i bokformat.

#3 - - Anonym:

HAHA ja men eller hur! vem sjunger om ödet liksom? jag har aldrig hört låten innan men det var någon svensk och väldigt väldigt lugn låt, he he..

Upp