sol, bad och värme...

En resa till varmare breddgrader står högt upp på min önskelista just nu. Tänk er sol, bad och värme, så underbart det skulle vara. Min kropp och min själ skulle verkligen behöva det nu mitt i höst/vinterrusket.
En resa med hela familjen skulle sitta fint just nu. Egentligen skulle man boka en resa för hela familjen över jul och nyår, men då skulle man nog ha varit ute i tid för att hitta en bra och prisvärd resa, men så skönt det skulle vara att dra iväg när julhetsen drar igång. Men nej jul och nyår kommer att firas hemma i år.

Kanske sommaren 2011 kan bjuda på en resa med familjen.


Cypern augusti 2008 foto: Erika H


Cypern augusti 2008 foto: Erika H
Familj | |
#1 - - Lilitha:

Ja, det är alltis skönt att komma iväg någonstans med sin familj. Men det får väl bli nästa år.



Sv: Vad kul att du blev intresserad av filmen "After Life". När du har sett den får du gärna berätta hu du ser på filmen...slutet mm. Ska bli kul. Ha en bra dag med snön. Kram Lilitha

#2 - - Lejonkvinnan:

Ja värme hade inte varit fel en dag som denna när man sitter och är insnöad.



Kram

#3 - - Pia:

Jag är nog lite eljest där, som längtar efter snö och kyla den här tiden på året. Sedan skulle jag gärna åka utomlands för att få komma bort, men har ingen längtan till sol och värme.. Jag skulle gärna fira jul och nyår t ex i London. Att uppleva deras jul, absolut inte en svensk jul på Teneriffa t ex.

#4 - - puzzelkvinnan:

Jaaaaaaaaaaaa ,det skulle inte sitta helt fel.

Är väldigt less mörkret............

#5 - - Dansbandsfrun:

åh gud vilka bilder, jag vill dit direkt.

Sv: tro mig, du märker om du har gallsten. Hugha!! Man får anfall som är fruktansvärda o man tror ens sista stund e kommen. Hela magen knyter sig o man kan inte andas pga smärtan. På höger sida sitter den. man får anfallen om man har stenar som vill "passera i gångarna" oftast är det mat-intag-relaterat. Viss Fet man är aja baja ;)

kram

#6 - - Fnulan:

Jaaaa resa gud vad underbart!!!!



Jag pluggar arbetsrätt och kompetensutveckling av personal. Jätte intressant men frustrerande att inte ha tid att förkovra sig!

#7 - - Dansbandsfrun:

Det låter exakt som mitt. Visst är det konstigt att man alltid får det på nätterna? Du ska absolut be dom kolla. Det är en titthålsop. kram

#8 - - Ama de casa:

Vi har ofta rest bort över jul/nyår. Men nu ska vi också vara hemma :-)

Upp