trött, så trött...

Imorse gick vi då äntligen iväg och tog våra blodprover. Både dottern och jag är svårstuckna så det tog en stund, till råga på allt fick vi köa 45 minuter. Men nu är det gjort, nu väntar vi på svaren sen då.

Efter provtagningen så åkte jag till skolan för ett seminarium om Visby, världskulturstaden. Det var ett relativt bra seminarium men vi är tyvärr bara några få som pratar. Hälften av klassen sitter tysta på våra seminarium och det är bara vi samma som pratar. Lite trist eftersom det vart så nu sedan vi började. Det kan tänkas att de andra är blyga, eller väntar på att vi ska prata eller INTE prata, eller att de inte är pålästa. Jag vet faktiskt inte. Men det är inte så att någon av oss som pratar bara pratar rakt ut, vi räcker upp handen och beter oss som civiliserat folk. Men det är nog så här det kommer vara på våra seminarium, jag tror inte det kommer bli så att alla säger något, tyvärr.

Men nu är jag så trött. Jag vet inte om det utav seminariumen som jag blir så trött, men det är inte första gången efter ett seminarium som jag är helt slut. Så nu ska jag lägga mig ner på soffan en liten stund innan jag ska ta tag i läsningen inför morgondagens föreläsning. Så jag återkommer kanske med några rader ikväll.

Just det, ja den där chokladkakan är god. Vi har fuskat med den förut och det blir alltid bra. Den här gången hade jag kaffe i glasyren istället för bara vatten och mandarinklyftor som dekoration. Det blev mycket gott och uppskattat.
utbildning | |
#1 - - Lotta:

Att ta blodprover en måndag är ingen hitt, inte för att det gör mindre ont eller blir lättare att sticka men denna köööööööööööööööööööööön som alltid finns på måndagar.



Hoppas att du fick vila dig en stund och hämta nya krafter.

Bra kämpat!



Kram

#2 - - Stina:

Usch för blodprover - mig inte gilla alls!

#3 - - puzzelkvinnan:

Oj ,ja det kanm ta på att bara sitta och lyssna.

För mig är det så att ,om det är något som jag gillar .Spänner jag mig ännu mer ,bara för att jag inte vill missa nått.............Blodprover är inte kul.

#4 - - Agneta:

det är nog så i alla sammanhang, några är tysta och några pratar på. Jag har gått från de tysta, de som intresserat följer alla diskussioner men inte tror att man själv kan bidra med något instressant eller tillföra något till att vara en av de som gärna pratar mkt!

Vad är det för blodprov som skulle tas? Får nog bläddra neråt och uppdatera mig på vad jag nu har glömt bort ;-)

#5 - - maria:

Förstår att det kan kännas trist om det bara är samma personer som pratar hela tiden..Man tycker att dem som är blyga borde våga prata lite efter ett tag...

Vad du är ambitiös med dina studier :)

Vad vill du jobba med sen när du är klar ?



Kram

#6 - - Ama de casa:

Jobbigt med alla blodproven om du är så svårstucken. Hoppas att resultaten av proverna är bra!

Upp