guacamole blev det idag...

Idag var avokadosarna perfekta så idag gjorde jag guacamole. Så inlindade i tidningspapper 1 dygn och sen lite vila på en varm fönsterbräda gjorde susen.

Även träningen gick över förväntan, mamma och jag gick på löpbandet ganska snabbt i 30 minuter sen cyklade jag 10 minuter och körde sedan mitt pilatesbollpass som jag fick av min sjukgymnast nere på Vintersol/Teneriffa.

Fösta budet på Tradera har också ramlat in, så ja det har nog varit en riktigt bra söndag. Men tradera är ju lite lustiga,nu har dom på den fösta sidan man loggar in på förslag på vad just jag kanske skulle vilja buda på, det är bara det att dessa auktioner alltid relaterar till sådant som jag just nu försöker sälja. Det tycker jag är lite märkligt. Just nu tex, så har jag 2 par leggings ute på auktion, ja men då får jag upp som förslag andra leggingsauktioner att titta på. Varför skulle jag vilja köpa/buda på samma vara som jag försöker sälja undrar jag.

Just det, jag har hunnit kika på en film också. Flickan såg vi på, jag och mellandottern, men vi tyckte inte att det var någon höjdare. Jag tyckte mest den var sorglig och jobbig att titta på och väldigt seg, det gick lång tid mellan handlingarna. Men ett plus, det ska vara 1981 och flickan ska precis fylla 10 år, så jag kände igen många saker, jag skulle fylla 9 år det året. Alla matvaror var autentiskt lika med hur de såg ut 1981, även möbler, bilar och kläder och det var lite roligt att se. Men själva filmen hade jag lika gärna kunnat vara utan.

Nu ska jag koka lite kaffe och sätta mig i köket och börja skriva på mitt projektarbete, nu har jag stolpat och staplat så mycket att jag är redo att börja få ner det på datorn.


bild:google
Vardag | | 7 kommentarer |

träning, tradera och söndag...

Snart ska jag iväg ner och träna, det kommer kännas tungt idag. Det var över 3 veckor sedan som jag tränade sist, tiden har liksom bara runnit iväg. Men nu ska jag sätta igång igen, ska försöka få till mina morgonpromenader igen också.

Sen har jag lagt in nya auktioner på Tradera. Auktionerna med bokpaketen och VHS:en gick inget bra alls, det var ett riktigt bottennapp. Men nu har jag lagt in några nya auktioner, så får jag se hur dom går.

Sen är det söndag och jag ska fortsätta med mitt projektarbete efter träningen. Just nu känns det ganska bra faktiskt.


foto:jag
Vardag | | 7 kommentarer |

hur det gick med mina avokadosar...

Tyvärr blev ingen avokado tillräckligt mogen igår kväll, så guacomolen blev inte god. Inte heller idag är någon av de återstående mogna, så idag har jag lagt ut de 2 återstående på blombrädan i köket så att de får lite värme från elementet.


foto .jag

Men om jag måste välja ett tips som kanske var lite bättre än de andra så var det avokadon som fick ligga inlindad i tidningspapper, den var nästan mogen idag. Så tack, Hernan, för det tipset. Det tipset tyckte alltså jag var det bästa av dessa 3 tips som jag fick. Hernan är en gammal klasskompis som nu har flyttat hem till Chile, han gav mig tipset via facebook och sa att i Chile gör dom så.
Tips | | 10 kommentarer |
Upp