fredag igen...

Nu har veckan rusat på igen, redan är det fredag. Egentligen skulle jag ut till lägerskolan idag men dom klarar sig utan mig, så jag kan lugnt vara hemma och plugga. Natten hade varit bra på lägerskolan, dom skötte sig bra även fast jag inte var där. Tack snälla ni för era kommentarer under förra inlägget, vad skönt det är att höra att det är fler av er som tyckte att jag gjorde rätt. Ja varför skälla och förstöra ett härligt minne som dessa fina tonåringar kan få bära med sig. Visst var det nog någon som kanske blev störd utav viskandet, så blir det väl alltid, det handlar ändå om 11 tonårstjejer. Men jag tyckte ändå inte att de störde så mycket att jag behövde ryta ifrån.

Idag ska jag alltså sitta hemma och plugga. Jag ska försöka få till upplägget på projektarbetet. Vad ska jag skriva, hur ska jag skriva det, vad ska jag välja bort, vad ska jag lyfta fram....

På måndag kl:13.00 ska våra hemtentor finnas att hämta på studieexpeditionen på skolan. Jag och en klasskompis ska träffas innan och äta lunch och sen går vi och hämtar ut våra tentor.
Igår innan föreläsningen började så "skällde" vår lärare lite. Alla lärare hade nu gått igenom hemtentorna och dom var besvikna. Många elever hade använt ett dåligt språk, en del verkade inte ta ämnet på allvar, några skulle få resttenta m.m. så nu kan jag lova er att jag är väldigt nervös inför denna tenta. Jag tror inte att jag har använt ett dåligt språk, det tror jag faktiskt inte, men man vet aldrig. Men jag är orolig att jag ska ha missuppfattat ämnet. Kanske har jag svarat helt tokigt på frågorna. Han gjorde verkligen min helg kan jag lova. Nu kommer helgen gå åt till grubbel och oro. Det hade varit mycket bättre om vi hade kunnat få hämta tentorna idag, fredag, för då hade man vetat under helgen hur det gått.

Grejen är oxå att om jag har missuppfattat tentan så finns det en risk att jag har missuppfattat även projektarbetet, så för att kunna börja ordentligt med projektarbetet så behöver jag få se tentan så att jag vet om jag "tänker" rätt. För alla ämnen som vi läser just nu går ihop i varandra, så är man rätt ute i det ena ämnet så är chansen stor att man är rätt ute även i de andra ämnena, men är man fel ute så är man säkert fel ute i fler ämnen.


foto:jag
utbildning | |
#1 - - Helene:

Lycka till med "pluggandet" och ha en fin fredag !!

Kram Helene.

#2 - - ejmis:

Svar: Jag har förstått att en tatuering på handen är ganska ovanligt men jag har sett det på någon "kändis" någon gång och tyckte det var snyggt som sjutton. Motivet är från Medelpadsringen så det blev som ett smycke för mig.

Kul att du tittade in till mig och ha en fin fredag!!

#3 - - Camilla:

Fattar du hur duktig du är som pluggar.

I dag skulle jag aldrig kunna sätta mig ner för att plugga och göra tentor.

Kämpa på!

Och lycka till!

Kram!

#4 - - Daniel:

Kämpa på! Du e duktig!

#5 - - Ulrika:

Jobbigt att grubbla på en sån grej, men jag tror du klarat tentan fint!

Men visst är det jobbigt att vänta på resultat.

Önskar dig en fin helg.

Kram

#6 - - Lotta:

Fredagsmys inför tenta, ja varför inte!

Med all säkerhet så fixar du även denna tenta helt galant ;-)

Håller tummarna för dig!

:-)

#7 - - Sand mellan tårna:

Trevlig helg och lycka till med pluggandet!

#8 - - AnnaKK:

Jag blir sressad bara av att höra ordet hemtenta! <:-) Men hoppas den blev godkänd, så du har hamnat rätt med projektarbetet också. Lycka till!



Tack för kommentaren du lämnade i min blogg. :-)

#9 - - Agneta:

oj, då förstår jag om du är lite smått nervös, håller med om att det vore ju bättre ni hade fått hemtentorna innan helgen för att veta om ni är på rätt spår eller inte.

kram och försök ta det lite lugnt under helgen trots allt!

Upp