guacamole blev det idag...

Idag var avokadosarna perfekta så idag gjorde jag guacamole. Så inlindade i tidningspapper 1 dygn och sen lite vila på en varm fönsterbräda gjorde susen.

Även träningen gick över förväntan, mamma och jag gick på löpbandet ganska snabbt i 30 minuter sen cyklade jag 10 minuter och körde sedan mitt pilatesbollpass som jag fick av min sjukgymnast nere på Vintersol/Teneriffa.

Fösta budet på Tradera har också ramlat in, så ja det har nog varit en riktigt bra söndag. Men tradera är ju lite lustiga,nu har dom på den fösta sidan man loggar in på förslag på vad just jag kanske skulle vilja buda på, det är bara det att dessa auktioner alltid relaterar till sådant som jag just nu försöker sälja. Det tycker jag är lite märkligt. Just nu tex, så har jag 2 par leggings ute på auktion, ja men då får jag upp som förslag andra leggingsauktioner att titta på. Varför skulle jag vilja köpa/buda på samma vara som jag försöker sälja undrar jag.

Just det, jag har hunnit kika på en film också. Flickan såg vi på, jag och mellandottern, men vi tyckte inte att det var någon höjdare. Jag tyckte mest den var sorglig och jobbig att titta på och väldigt seg, det gick lång tid mellan handlingarna. Men ett plus, det ska vara 1981 och flickan ska precis fylla 10 år, så jag kände igen många saker, jag skulle fylla 9 år det året. Alla matvaror var autentiskt lika med hur de såg ut 1981, även möbler, bilar och kläder och det var lite roligt att se. Men själva filmen hade jag lika gärna kunnat vara utan.

Nu ska jag koka lite kaffe och sätta mig i köket och börja skriva på mitt projektarbete, nu har jag stolpat och staplat så mycket att jag är redo att börja få ner det på datorn.


bild:google
Vardag | |
#1 - - inger starkStark:

Lycka till älskling! Tack för idag, nycklarna var kvar och dillköttet blev perfekt

#2 - - Marie-Louise:

Inger: Tack själv mamma :) f*n jag skulle ju ringa dig och fråga om nycklarna, förlåt. Åh dillkött vill jag också ha :( /Puss & Kram

#3 - - Carina:

Jag tycker det har varit en toppendag idag. Skulle faktiskt vilja ha en extra timme varje dag :)



Sv: Nä, jag har inte testat glöggen än. Kanske flaskan är snyggare än den är god, hihi.

#4 - - Agneta:

lycka till med projektarbetet nu!

kram

#5 - - Jenny:

Hej Marie-Louise!

Din guacamole hade jag gärna smakat på,vi åt tacos till middag men hade ingen guacamole..



Kul att du fått bud på dina auktioner på Tradera. Jag har oxå lagt ut en del grejer till försäljning, några har jag fått bud på väldigt snabbt, tycker det är så spännande att se hur det går:)



Kraam Jenny

#6 - - Ama de casa:

Kul när man känner igen sig i gamla (fast inte SÅ gamla!) miljöer :-)

Fast trist med sega filmer...

#7 - - Helene:

Tack för tipset om guacamolen !!

Det behövde jag få reda på = ))

Lycka till med tradera, visst är det skoj = ))

Ha en toppen-fin måndag.

Kram Helene.

Upp