jag är inte rätt person...

Jag är inte rätt person att ha med som vuxen på lägerskolor. Alltså jag kan bara inte bli sådan att jag ska "skälla", "hyscha" och "säga till" när dessa fina 15 åringar ligger och viskar fram till 02.15. Det är deras läger, dom är där för att ha roligt och för att få umgås med sina klasskompisar. Jag är inte en sådan som skäller i vanliga fall heller och absolut inte på andras barn, mina egna är en helt annan sak. Men att agera sträng vuxen det grejar inte jag, för det är inte jag. Jag är nog ganska soft och vidsynt. Men idag är jag grymt trött för vi somnade som sagt efter 02.15 någon gång, men det är också en del av lägret, man ska vara trött och sliten efter ett läger. Dom här 11 flickorna, 15 år gamla är så trevliga och fina att jag vill inte gå in och liksom förstöra "deras" kväll.

Hur skulle ni gjort om ni var med på ett sådant här läger? Hade ni hållit på och sagt till och hyschat åt viskande flickor?

Idag valde jag att sova hemma, jag grejar inte natt till på en madrass, min rygg är helt paj idag. Men om de behövs så åker jag ut imorgon, men jag tror faktiskt varken jag gör till eller från imorgon.


så här skulle vi sova.                                      på kvällen blev det korvgrillning.               foto:jag


lite hur det såg ut runt om kring.                 foto:jag
Allmänt | |
#1 - - Agneta:

tycker att du agerade allldeles rätt, minns än idag den härliga lite småbusiga och mysiga känslan av att ligga många tillsammans på madrasser och viska och tissla långt in på natten. De kan sova till helgen :-)

#2 - - Lejonkvinnan:

Som gammal scoutledare....jag hade sagt till dom, men bara om de hade stört.



Japp, det snöar nu med, lägger sig lite, men är mest blött känns det som.



Kram

#3 - - soffie:

du gjorde helt rätt tycker jag som lät dem tissla å fnissa,

å va fint det ser ut där,

kramen

#4 - - Lotta:

Jag har varit på läger många gånger och viskade ungar hade jag inte heller sagt något till. Det är bara om de stört för det finns ju ibland någon som vill sova och det ska man ju kunna få göra utan att någon stör. Men jag håller med att det är deras läger och det är ju så kul det kom man ju själv ihåg , mycket fniss blev det.

Hoppas du känner dig bättre i ryggen.

Kram

#5 - - Dansbandsfrun:

Så kanon att du ändrade texten, nu är det superlätt att läsa. TACK för att du tog det på rätt sätt!!

Sv: ja, när mina händer o fötter gör så här ont vill jag bara hugga av dom ärligt talat. Fan va tråkigt det 'är.

ska till doktorn 28e nu men han kan inget göra. han säger att jag är otroligt svårmedicinerad men vill att jag ska testa lyrica.

Har du erfarenhet av den?

kram

#6 - - Ann Catrine:

Tycker absolut du agerade på rätt sätt,

vissa saker måste man bara få vara med om

och minnas...

Som ett läger där vi låg och fnissade halva natten!



Tycker du visade att du är en schysst vuxen,

som de säkert skulle respekterat om du sagt till OM det spårat ur...



Kram och godnatt ;-)

#7 - - Kristina:

Jag hoppas verkligen att jag skulle göra som du. Precis som du säger, sånt hör till. Vilken tur för dem att just du var med så de fick hållas.

#8 - - Marlene:

Jag hade sagt till om de stört någon som faktiskt ville sova. Men att ligga och viska brukar inte vara nån större grej. Jag är den stränga morsan dock och säger till både mina och andras ungar. Ändå brukar de söka mitt sällskap, så jag kan inte vara alldeles för farlig :-)

#9 - - Sand mellan tårna:

Jo du är ju RÄTT person. Vad gör det om dom ligger och fnissar halva natten? Bättre det än att dom smiter ut och super skallen av sig. Så ungdommarna tyckte nog du var helt rätt person. Tycker jag oxå!

Sv: Det är lite olika...dom flesta har turkiska män men en av dom som var med igår bor här med sin svenska man och dotter, en av tjejerna är singel och jobbar för en mäklarfirma men som sagt.Dom flesta har turkiska män.

#10 - - Alexandra:

Nej absolut inte!!! Ha en skön fredag :)

#11 - - Åsa:

jag skulle gjort som du och inte hyschat! Kan bara tänka mig va him la kul de har haft!!

#12 - - Ama de casa:

Helt rätt! Det är ju deras läger och deras minnen som dom ska blogga nostalgiskt om, om sisådär 35 år :-)

#13 - - Pia Hagman:

Det är ju det som är en del av poängen med att åka på läger.. då ska man ligga vaken länge, tissla och tassla, fnittra i sovsäcken osv.. Så länge de inte stör eller springer in och ut...



Tack för dina fina ord om min månbild! Var riktigt nöjd med den, att det stod så rätt på himlen att den speglade sig i vattnet!



Ha en riktigt skön helg!

#14 - - inger starkStark:

Jag hade gjort som du och det vet du. Visande tonårsflickor är underbara

Upp