jag testar en ny grej på Tradera...

Jag testar en ny grej på Tradera nu. Jag har så himla mycket böcker liggande som jag har läst och det känns värdelöst att sälja dessa böcker 1 och 1, jag tror inte jag kommer få mycket för dom då om jag ens kan få de sålda. Vissa böcker går jättebra på Tradera har jag märkt, jag har verkligen tjänat bra på en del böcker medan vissa böcker inte säljer allt. Så nu har jag lagt ihop ett gäng böcker och säljer de som bokpaket, varje bokpaket ligger på drygt 3 kg var, jag tänkte främst på frakten där faktiskt, 3 kg kändes som en bra gräns. Så nu får vi se hur det går. Klädpaket har jag haft ute och det har faktiskt gått riktigt bra. Här hittar ni mina auktioner som jag har ute nu.

Tips | |
#1 - - Sand mellan tårna:

Lycka till! Här blir böcker vällästa. går runt bland alla svenskar och vi får skriva namn i dom vi läst då vi är så många. i vissa böcker står det 10-12 namn här är det återvinning på hög nivå :)

#2 - - Lejonkvinnan:

Jag har lagt ut lite i paket av samma författare, för det går ju inte så bra att sälja mina gamla böcker precis. Men jag funderade också på att göra som du, att lägga i hop dom till lite större paket. Vi får se.



Kramis

#3 - - Lejonkvinnan:

SV: förstår vad du menar. Man kan ju kolla här:

http://forum.tradera.com/viewforum.php?f=45

Det är ett forum där folk efterlyser blandade saker, men det är mycket och osorterat.



Kram

#4 - - Carina:

Smart idé. Lycka till med försäljningen!

Kram

#5 - - Agneta:

smiter snabbt in o tackar för infon...blogg har strulat för mig hela kvällen och nu när det äntligen funkar så börjar Greys Anatomy.

FÅr läsa fatt hos dig imorgon..

kram

#6 - - Gun:

Hoppas det går bra att få dem sålda. Jag har precis sålt lite prylar, och fick inte mycket betalt precis, men det känns ändå bra att skicka dem vidare. Och det är otroligt vilka fina fynd man kan göra där ibland.

#7 - - Susanne P:

Vad smart!

Och tänk vad mycket man skulle kunna sälja bort...bara man tog sig tid att röja upp.

Det kan kanske bli höstens projekt.

Kram & lycka till

#8 - - Maja:

hoppas det går bra! jag är tradera-beroende, har just nu massor av auktioner ute... tyvärr köper jag ju också massor så det blir inte mycket avans :-(

Upp