tittskåp och miniatyrer...

För många år sedan gjorde jag tittskåp, många olika modeller. 1 varsitt till döttrarna och sen ett kök, en blomsteraffär som jag gav bort till min älskade mormor och lite annat. Och helt plötsligt nu fick jag lust att börja med det igen. Kanske ska jag leta fram min kartong med grejer som ska stå någonstans och se vad jag har hemma.

Uppdatering: Jag hittade min kartong och det var inte mycket i den. Eller jo en sak som gör att jag måste skämmas. Sakerna som ska bli ett tittskåp även till yngsta dottern låg där och ja hon fyllde ju 12 år i går, så de har legat där i några år. Nej det får bli en tur till Panduro imorgon för att uppdatera innehållet i kartongen och sen ska jag verkligen ta mig i kragen och fixa det där tittskåpet till dottern.


foto:jag
Nöje | |
#1 - - Matilda Barnboksillustratör:

Åh, jag brukade göra tittskåp när jag var mindre, hemma hos mormor! Hittade ett av dem härom månaden, man kanske skulle börja med sådant igen! Var himla pyssligt och kul!

#2 - - Nina:

Gillar tittskåp! Hade det här varit Facebook, så hade jag tryckt på knappen "Gillar". :)

Ha en härlig fredags kväll! :)

#3 - - carolin:

sv:

det tycker jag absolut inte! som du skrev i något inlägg innan, det hör till att vara trött och lite sliten när man kommer hem. och att umgås med vännerna fel tider på dygnet är nästan dubbelt så roligt som att umgås mitt på dagen. hehe vi satt faktiskt och läste i paulinas iphone vad du hade skrivit här på bloggen och det var inte bara jag som tyckte som du! :) vi hade i vilket fall som helst jätte roligt hela helgen och vi är tacksamma att vi fick med dig :)

#4 - - Marie-Louise:

Carolin: Tack, det värmer att ni tyckte det var okej att jag följde med. Du vet Erika får man inget ur ;)

#5 - - soffie:

å tittskåp va roligt och vackert det är.

ha en toppen kväll

#6 - - Ama de casa:

Anders storasyster gjorde också såna där tittskåp förut. Jättefina :-)

#7 - - Gun:

Vad mysigt! Det är jättegulligt med tittskåp..)



Sv: Men usch, har du haft det flera gånger? Jag har haft problem förut, men aldrig så här fruktansvärt illa.

#8 - - Nina:

God Morgon! :)

#9 - - pillan:

tittut

#10 - - messan:

Pyssla det är kul det. Här hemma pysslas det mycket också:)

Ha nu en fin dag!

Kram

Upp