biggest loser Sverige...

Jag har inte tittat på Biggest Loser förut så där jätte ofta, någon gång har jag hamnat framför det men det är inget som jag följt. Men idag började Biggest loser Sverige på tv4 och det tänker jag faktiskt försöka följa. 

Men jag måste säga att jag tycker att upplägget är helt fel. Det bästa för alla deltagare vore väl om dom fick vara där alla veckor som programmet håller på och sen i sista avsnittet så vinner den som har gått ner mest i vikt på hela programtiden. Då skulle alla deltagare ha en chans att gå ner i vikt och lära sig att äta hälsosamt och träna på ett bra sett. Som det blir nu så blir lag hemskickade utan ha lärt sig något ordentligt och det är synd tycker jag. Visst det är en tävling och alla tävlingar just nu på tv går ut på att man ska rösta ut varandra, vilket jag inte tycker är så schysst, men det är väl så alla programidéer är upplagda just nu. Lite synd tycker jag faktiskt. Man borde kunna göra bra tävlingsprogram utan att behöva rösta ut deltagare. Som jag då kan tycka i det här programmet, låt alla vara med hela tiden och låt sen den som klarar av att gå ner mest i vikt vinna.

Inga utröstningar, inte en massa intriger och ingen mobbing!


bild lånad från tv4´s hemsida.
| |
#1 - - Gun:

Det tycker jag också. Taskigt att skicka hem någon redan, och det skulle vara kul ändå, utan utröstningsmomentet. Jag gillar annars programmet än så länge. Det verkar vara jättegulliga människor med, och man vill ju så gärna att det ska gå bra för dem alla.

#2 - - Sand mellan tårna:

Har aldrg sett det men på din beskrivning måste jag hålla med om att det är dumt att dom skickar hem.

Sv: Ja dom har skoluniform. Det som var på första bilden. Blå shorts och vita tenniströjor så helt ok uniformer. Konstigt på vintern bara, då har domlångärmade tröjor men inte byxor så då får dom ha joggingoverallen vilket iofs är mjukt och skönt men ändå.

#3 - - Carina:

Jag har aldrig sett programmet men jag håller med dig. Känns inte bra med det där upplägget att skicka hem folk.

Ha en fin dag!

Godmorgon!

#4 - - Helene:

Gomorron...

Jag såg inte på det utan jag kolla på ULLARED = ))

Ha en fin dag.

Kram Helene.

#5 - - madlar:

Följt den amerikanska versionen o de som röstats ut får alla komma tillbaka o tävla mot varandra om ett pengapris som är lägre än själva prissumman som finalisterna tävlar om. Vet inte om upplägget är så i den svenska serien men förhoppningsvis så har de kopierat rakt av. Är ju intressant att även se hur det gått för dem som åkte hem.

#6 - - Ama de casa:

Jag har aldrig sett Biggest looser, men det kanske är dags att börja kolla nu... Ska kolla om jag får det för tv4play :-)

#7 - - Agneta:

där kan jag helt hålla med dig, det vore mkt bättre att få följa alla och se vem som tar till sig det mest och som kämpar för att få en sådan sund och bra livsföring att den går ner mest!

Upp