då har vi röstat, jag hoppas att ni också gjort det....

Ja nu har maken och jag varit och lagt vår röst, så nu är det väl bara att hålla tummarna. Vi får ha en liten valvaka här hemma ikväll och bänka oss framför tv:n. Vi röstar helt olika, så det kan bli en mycket spännande kväll här hemma.

Ända sedan jag första gången fick rösta så har jag röstat, varje gång. Jag går alltid iväg och röstar på valdagen, jag tycker att det hör till på något sett. Jag vill gärna klä upp mig lite och känna mig fin när jag ska gå och rösta, för att få rösta är en stor sak tycker jag. Det är min medborgerliga rättighet och skyldighet att gå och lägga MIN röst. Min röst är viktig, lika viktig som din och alla andras.

Jag brukar alltid gå ner och rösta efter lunch, vid 13 tiden ungefär och det har ALDRIG varit kö in i vallokalen, aldrig. Jag har alltid bara kunnat glida in och lägga min röst. Men döm om min förvåning när vi var ner idag, det var kö in i vallokalen och det var kö för att få ställa sig bakom valskynket för att få kunna lägga ner sin röst i kuvertet. Detta måste väl ändå betyda att valdeltagandet har ökat i år? Att soffliggarna är färre i år än andra valår? Jag hoppas verkligen att valdeltagandet har ökat markant i år och gärna slagit rekord. Att alla har förstått att deras röst är viktig.


bild: google
Allmänt | |
#1 - - Linda:

Jag svor en hel del över overallen. Köpte en ny idag. + lite annat till både mig själv och Anton. Tur att man fått extra pengar nu då.



Vi har också röstat. Lite olika men ändå lika.

Det blir valvaka ikväll! Jag har följt dem nu hittills så nu vill jag följa resten av vägen också.



Jag uppskattar dina kommenterer i min blogg.

#2 - - Ama de casa:

Jäpp. Vi röstade för länge sen för på konsulatet kunde man bara rösta till den 10/9.

Förr om åren röstade jag alltid på valdagen, kändes lite högtidligt sådär. Nu var det ju inte möjligt denna gång. Huvudsaken är i alla fall ATT man röstar!

#3 - - Carina:

Jag brukar alltid förtidsrösta och så även i år. Kan bli riktigt tufft i valvakan kväll....

Kram

#4 - - Anonym:

Vi var och rösta vid 13.30 tiden och då var det kö...

Nu är det spännande vad det blir för något.

Ha en fin kväll.

Kram Helene.

#5 - - Helene:

Vi var och rösta vid 13.30 tiden och då var det kö...

Nu är det spännande vad det blir för något.

Ha en fin kväll.

Kram Helene.

#6 - - Johanna:

Vi röstar också olika och det var kö här med när vi röstade. Länge leve demokratin!

#7 - - hanna:

jag gillar din blogg :]

Upp