en fråga till och sen måste jag ut på Jeans jakt idag....

19: Ama de casa frågar hur jag hittade till hennes blogg? Och vad som gör att jag kommer tillbaka dit? 
Jag minns inte riktigt via vilken blogg som jag hittade din blogg, men jag vet att det var via en kommentar på en annan blogg. Det är faktiskt oftast så jag hittar till nya bloggar, jag följer helt enkelt kommentarerna och ser vad jag gillar bloggen bakom kommentaren. Gillar jag bloggen så stannar jag kvar. Ama de casa´s blogg återvänder jag till för jag gillar humorn som du använder i dina inlägg, jag gillar att läsa om dina dagar i Spanien, jag älskar att se bilderna som du lägger upp och du verkar vara en trevlig och sympatisk människa.

Idag måste jag ut på Jeans jakt, jag kan inte gå runt i mjukisbyxor bara för att inga byxor sitter bra just nu. Har märkt att jag gått upp mellan 3-4 kg sen jag började med mina antidepressiva tabletter och detta gillas inte. Jag har nu beställt en ny läkartid för att diskutera detta med min läkare, jag vill byta läkemedel eller kanske trappa ner och sen snart sluta med tabletterna eller hur det nu blir. Jag är glad att jag orkat äta bättre sedan jag började med dessa tabletter och att jag har varit så aktiv på gymmet för annars vet jag inte alls vad vågen hade landat på nu. Så idag blir det Jeansjakt och träning som står på schemat.

Det här med en frågestund kom jag på mest som en kul grej, lite så där "oj vad ska jag skriva om nu", jo jag leker tonåring och har en frågestund. Sen blev utslaget över alla mina förväntningar, vilka härliga och kluriga frågor ni har kommit med, jag har fått tänka till, jag har fått minnas och jag har skrattat. Så det här kommer nog upprepas någon gång framöver. Men som jag skrivit förut, ni får ställa frågor till mig nu också, jag ska försöka svara ordentligt. Kanske har ni fått en ny fråga efter att ha läst de andra svaren, kanske hann ni inte med att skriva en fråga eller ja vad som helst, kom med fler frågor om ni vill.

Jag hoppas att ni nu har fått lite mer utav "mig" när jag har besvarat era frågor. Ha en fortsatt trevlig söndag alla bloggvänner, vi ses snart igen.
Allmänt | |
#1 - - Maria:

Läser lite tidigare inlägg och tycker att du skulle bli vår näste statsminister, vilka bra och sunda värderingar!



Samma med jeans här också...jag bygger ut men utan att gå upp i vikt :/ kroppen intar en annan form, allt hamnar som en stor massa på mitten =)

Jag har beställt ett par nya jeans från ellos som jag hoppas kommer snart!



Ha det gott

kram

#2 - - Mona:

Jag hittar oxå nya bloggar via kommentarerna.

Ha de så bra

#3 - - soffie:

hoppas du hittade jeansen,

å att du haft en underbar helg,

kram

#4 - - Anonym:

jag kan sena em och kvällar och helger :) jobbar dagtid...nästa vecka är rätt hektisk för mig med föräldramöte och födelsedagar så vad säger du om veckan efter det ???



hoppas du hittar några sköna jeans...det finns ju många olika mediciner med olika biverkningar så du kanske kan hitta en sort som passar dig bättre..



börjar du skolan i morgon ?



ha en mysig söndag kväll :)

kramen

#5 - - Sand mellan tårna:

Håller med dig. Jag älskar Ama de casas blogg och hittade henne för bra länge sedan när vi båda bloggade på metrobloggen.

Hoppas du hittar några jeans.

#6 - - Ama de casa:

Tack söta du - precis ett sånt svar jag fiskade efter ;-)



Hoppas det ordnar sig med både medicinen och jeansen!

#7 - - Agneta:

hoppas att det blev några jeans-fynd under dagen, själv skulle jag oxå behöva ge mig ut efter ett eller två par till mig själv. Mina måste ha krymt i tvätten??

#8 - - Ingegerd:

Tack för kommentaren:-)



Trevlig blogg du har, nice med frågestunden...

#9 - - Sand mellan tårna:

Sv: Ja det blev några små lappar och just nu är jag väldigt glad att vi gav honom ett namn på bara 4 bokstäder:D

#10 - - Sofie:

sv- tack, hela bröllopsdagen var fantastisk

#11 - - C A T T I S / photo:

hej :D haft en bra dag? :)

#12 - - puzzelkvinnan:

Jeans jakt är inte kul,tycker jag.....

Men lycka till i alla fall.tjing

#13 - - Camilla:

Vem älskar INTE Amacasa

Hon är ju bara sååå galen :)

Hoppas att du hittade ett par jeans.

Ha det bäst!

Kram!

#14 - - messan:

Hoppas din jeansjakt gick bra för dig. Vad blidde det för ett par???

Kram

#15 - - J:son:

Verkligen rolig läsning med alla frågor och svar!



Hoppas du hittade några jeans!!



Kramis, j:son

#16 - - Svorskan:

Ama är toppen, underbar humor har hon. // För några år sen åt jag också anti-depressiva och gick upp mycket i vikt. Jag tappade mättnadskänslan helt enkelt och försökte förtvivlad uppnå att känna mig mätt. Jag gick ner det igen sen, men det tog sin tid. Jag gick upp 17 kilo totalt. Hoppas du hittar en lösning för det är inte roligt att när "tar av". Men att du tränar bidrar säkert mycket till att du har koll på läget.

#17 - - Znogge:

Så blir det! Man följer kommentarer som vid en snitslad bana! Stoppar här och där... Ett bra sätt tycker jag!



Hoppas du hittade något snyggt i jeansväg.

#18 - - Johanna:

Jasså har du haft frågestund, det har jag totalt missat men roligt att läsa dina svar. Paella är fruktansvärt gott(angående matfrågan), fast jag brukar köpa färdig på Lidl, jag har inte fått något bra recept.



Vill ingen åka med dig till Ullared? Men vad är det för människor?:-) De har ju jättebra saker till fantastiska priser och så är det ju en upplevelse att åka dit också. Du får hitta dig ett eget speciellt Ullaredsgäng som du åker med varje gång:-) Helt nya människor:-)

Upp