jag hittade ett par...

Efter mycket letande och provade så hittade jag till slut ett par Jeans, H&M blev det märke: BIB. Tyvärr fick jag köpa en storlek större än vad jag haft förut men det anade jag redan innan, tur nog var det 100 kr rabatt på alla Jeans just nu så jag slapp köpa dom till fullpris och det känns ju bra. Förhoppningsvis kommer jag inte att kunna ha dessa Jeans allt för länge ;) Men dom sitter snyggt och jag behöver bara vika in dom drygt 1 dm....
Tyvärr får ni ingen bild, jag lyckades inte fota dagens outfit, jag var helkass på att fota genom spegeln. Kanske kan ni få en bild senare idag, jag kan be någon av döttrarna att fota sen när dom är hemma igen.

Snart ska jag iväg till skolan och sregistrera mig på den nya utbildningen och försöka inhandla de böcker som jag kommer att behöva nu ibörjan av kursen. Jag skulle behöva hitta alla böckerna så att jag kan läsa ikapp till på onsdag då det är lektionsdags.

Tack och lov att jag innan den första kursen jag började hade fyllt år och så lägligt önskat mig presentkort på någon bokhandel. Så Arkeologi böckerna som jag inte kommer att behöva på kanske 1 år blev betalda med presentkort i alla fall. Tack mamma och Ingvar + svärmor och svärfar, ni har räddat min skolekonomi från att inte helt rasa samman.
utbildning | |
#1 - - Helene:

Jag hittar aldrig snygga jeans som sitter bra : /

Hatar att prova jeans om jag ska vara ärlig.

Jag har ALLTID kjol ( helst jeanskjol ) och legging eller tights till = ))

Kul att du hitta ett par !!

Ha en fin MÅNDAG.

Kram Helene.

#2 - - Ama de casa:

Visst är det konstigt det där... Dom gör jeansen rätt i midjan, men på tooook för långa ;-)

#3 - - Sussi:

Kul att du hittade ett par byxor ändå. Dom är svåra att få tag i. Förhoppningsvis är du snart tillbaka på din normala storlek ska du se..



Ha en fin fin dag

#4 - - Novembersara.:

SV; Förlåt att jag svarar så sent, men har varit upptagen hela helgen! Tack snälla du för din kommentar!

#5 - - Charmiga Pinglan:

Gött att du hittade ett par jeans som satt bra! Alltid svårt men ibland sker mirakel! Som när jag skulle köpa ett par chinos, som aldrig sitter bra. Men hittade ett par på Åhlens som satt skitbra!! Ha en bra dag!

#6 - - Annica:

Kul med en ny läsare!

Du har så rätt. Människor som inte har värk förstår inte. För mig är nästan tröttheten värre än värken. Men så är det ju. Man får försöka vila så fort man får tillfälle.

Hoppas du får en härlig dag.

KRAM!

#7 - - Daniel:

Roligt att hitta jeans som sitter väl och som man trivs med. Inte ofta jag hittar sådana

#8 - - Sand mellan tårna:

H&M tycker jag har både bra och snygga jeans. Brukar ofta passa mig direkt oxå. Jag är kort och oftast är alla jeans för långa men på h&m kan jag få rätt längd direkt oftast.

#9 - - elli:

Kul att fynda byxor, jag gillar också H&M:s jeans. Ja, kroppen sattes rejält ur spel efter förlossningen.



Snittet var väldigt bra och stilla och helt rätt för mig och lederna. Det var alla läkare rörande överens om vilket kändes bra. Men järnvärdet dippade och sen hormoner/östrogen-chock på det. Så jag har haft det riktigt svinont men idag är det mycket mycket bättre och inne på BB har de varit så förstående.

Upp