jag ska bara, sa Alfons Åberg....

Jag tror att jag fick höra för många Alfons Åberg sagor som barn. Jag har nämligen en stor tendens till att tänka: jag ska bara...innan jag sätter igång med något.

Idag ska jag läsa en bok inför föreläsningen imorgon, men jag har redan hunnit: sätta igång en tvätt, köra en diskmaskin, fylla i en hälsodeklarations undersökning som jag fått i brevlådan, packat Tradera varor. Nu måste jag sätta mig och läsa, jag ska bara....


bild: google
Allmänt | |
#1 - - Carina:

Åhh vad jag känner igen mig i det där. jag ska bara....

Hoppas att du kommit igång :)

Kram

#2 - - Linda:

Det är rätt vanligt att det hörs; "Jag ska bara..."

Jag kan bli galen på sånt då jag är en som OFTA, inte alltid, gör allt på en gång när jag säger nåt. Men visst kommer det ibland att jag bara ska göra annat. Men när det gäller mina studier så brukar jag göra bort allt annat på kvällen så jag inte kan säga att jag bara ska göra nåt annat.

Annars har jag kass disciplin på mig själv.



Tack, för dina peppande ord.

Kroppen är fysiskt slut och måste få tid att komma igen. Det tar ett tag men det går. Jag får ta nu resten av denna vecka för att återhämta mig. Så kan jag med nya (förhoppningsvis) krafter komma igen nästa vecka.

#3 - - Sand mellan tårna:

haha det där känner jag igen. Särskilt när man hamnar framför datorn. jag ska bara kolla detta och detta och detta och vips så får man vara glad om man hunnit ge sitt barn mat;)

#4 - - Stattinskan:

Ojsan, det känns liksom som om du har skrivit ett inlägg om mig ;-D

#5 - - elli:

Alfons Åberg är aldrig fel ;-) men ack vad jag känner igen mig, tror nästan jag är lite av en specialist på det där.



Ja du, vad ska man säga. Visst, säkert en kul grej när man är 19-20 men när du är 30 och har familj och söker jobb, hur roligt är det då? Jag led verkligen så pinsamt var det och dessutom såg jag han Jockeboi.se blogg och blev ÄNNU mer mållös...

#6 - - Annica:

Skrattade åt din kommentar hos mig. Men jag förstod vad du menade på en gång. Ordet solidaritet är det få i dag som vet vad det betyder. Och i mina ögon är det ett otroligt viktigt ord. Alla måste få utrymme i vårt samhälle. Men det får dom inte med den nuvarande regeringen. Dom har en vision som grundar sig på att alla är stöpta i samma form.

Läskigt skrev du. Och jag kan inte annat än att hålla med dig.



Jag ska bara... Mmmm. Känner igen mig där!

KRAM!

#7 - - Anonym:

Jag älskade Alfons och även barnen gör det. Det är många fraser som jag har därifrån. :)

#8 - - soffie:

tack för kommentaren hos mej ang att jag tillför er läsare fakta,jag är så himla nyfiken av mej och vill jag få reda på nåt så bloggar jag om det jag själv lärt mej:)

Alfons han är en favorit,fniss känner igen det där men som lärare måste jag istället för jag ska bara:::)

#9 - - Jenny:

Hej Marie-Louise!

Hihi, känner oxå igen mig! Häromdagen kom det in två kunder på jobbet när jag höll på med nått på datorn o jag sa "jag ska bara"..då började de skratta o prata om Alfons Åberg,hihi!



Ha en trevlig fredag!



Kraam Jenny

Upp