självförtroendet går upp och ner....

Självförtroendet går upp och ner idag likt en hiss. Har suttit nästan hela dagen med hemtentan och vissa frågor fixar jag galant utan problem, så blomstrar självförtroendet. Sen kommer jag till en fråga som jag bara inte kan svara på, då sjunker självförtroendet lavindjupt. Det jag har mest problem med är frågorna som jag ska hitta svaren till i engelsk text. Alltså jag är verkligen kass på engelska. Men jag kommer igen, jag ska fixa detta. Får jag bara godkänt på första tentan så är jag överlycklig. Men jag kommer att bli gråhårig på kuppen.

utbildning | |
#1 - - Carina:

Tell me about it! Jag är tjänstledig från mitt jobb som undersköterska och har pluggat snart 1½ år mest för att jag ville göra något annat.(läser till inköpare) Jag känner igen mig i det du skriver. Jag tror att i vår ålder så har man dålig tro på sig själv. Åtminstone är det så för mig. Många gånger har jag frågat mig själv varför jag utsätter mig för detta, jag har ju ett jobb. Men jag skulle inte vilja ha det ogjort för jag har vuxit som människa och överbevisat mig själv att jag faktiskt kan! Jag har fixat varje tenta men alltid känt innan att jag inte kan nåt.

Mitt råd till dig är att, du kan mer än du tror och försök att tro på dig själv!

Varma kramar och ett stort lycka till!

#2 - - Svorskan:

Det försvårar det hela om man tror INNAN att man skall ha svårt för att fatta. Kommer man över det eller ifrån den tanken, så brukar det gå lättare. Jag håller tummarna.

#3 - - pillan:

jobbigt , men det går nog bra ska du se

Upp