som jag har letat...

Som jag har letat efter detta klipp. En "filmning" utav Birka - Björkö. SVT Vetenskapens Värld visade ett program om Birka, jag tror det var 1993, där fanns detta filmklipp med och efter det har jag letat efter detta. Jag skulle väldigt gärna vilja ha hela det programmet på DVD men jag får nog nöja mig med detta klipp.



Uppdatering: Förlåt, jag glömde skriva att jag har både ringt och maila SVT och kollat SVT-play, men dom äger tyvärr inte rättigheterna till detta program. Men jag hade helt missat att söka på youtub. Så nu fick jag i alla fall en liten smakbit av programmet. Och tack för era råd om att maila SVT m.m., ni kunde ju inte veta att jag glömde skriva att jag redan gjort det. Tack till mina härligt engagerade läsare, ni gör mig så lycklig då ni kommenterar och kommer med tips och råd. Jag är så glad över mina bloggvänner!
historia/arkeologi | |
#1 - - Synnöve:

Hej Marie-Louise.

Tack för ditt besök hos mig.

Härligt när man ser nya namn på listan.



Den där filmen om Birka tror jag du kan få tag i om du frågar på SvT. Kostar bara en mail eller telefon.

Kan löna sig. Eller har du sökt på svtplay på nätet. Finns kanske där med.



Ska läsa vidare hos dig nu.

Återkommmer gärna.

Kram Synnöve.

#2 - - Daniel:

JA kontakta svt abolsut om du inte hittar det i deras öppna arkiv på nätet!!

#3 - - Lotta:

Visst är det härligt med alla blogg vänner.

Vilket filmklipp, hoppas du får tag i hela.

Kram

#4 - - Mona:

Svar: Vi har alltid haft ett schema på jobbet, där vi lagt upp vårat jobb. Städ, inköp odyl. Vi har fixat allt, men nu är det en dator som lägger ut schema och vi behöver inte planera jobbet någe mer. Både och, tycker jag.

Ha de så bra

Upp