en ganska märklig känsla...

Jag har nu i snart tre dagar kört en mild variant av lchf, mer åt GI hållet. Och jag känner direkt skillnad på min kropp och mage. Det måste ju vara något med kolhydrater som gör det. Smärtan i benen är mindre nu när jag kör den här dieten, det är inte så att smärtan i kroppen försvinner men den blir helt klart lite mildare och magen är inte ond och jobbig. Får se hur länge jag står ut med den här dieten den här gången. I och för sig blir det väl enklare nu när det börjar finnas bättre grönsaker så att man alltid kan göra en bra fin grönsallad till maten, då är det enklare att dra ner på kolhydrat intaget.

Jag har inte vägt mig än utan ska göra det imorgonbitti tänkte jag. Men jag tror inte att jag har gått ner lika mycket under dessa dagar som jag gjorde då jag testade lchf första gången, det känns inte så i alla fall. Men vi får väl se imorgon...
mat | |
#1 - - Anonym:

Jag har en arbets kollega som oxå kör detta, och hon har blivit mycket bättre med sin allergi tycker hon! Men ska man verkligen köra det så länge? är det inte bara en kortare tid.

Kramen♥

#2 - - Husfrun:

Kanske nåt jag skulle ge mig på att testa också, för min uppblåsta mage?!

#3 - - Lotta:

Jag märkte också stor skillnad på min mage då jag testade den dieten.

Hoppas du haft en fin dag!

Kram

#4 - - Carina:

vet inte vad som gör det men guuu så mycket bättre man mår med gi mat! Piggare men framför allt märks det på magen, så glad den blir helt plötsligt :)

Kram kram Carina

#5 - - Emmy:

Jag tycker jag vinner så mycket på att sänka matens GI. Orkar mer, är nästan aldrig hungrig, har iaf inget sug, hyn blir så fin och magen är hur cool som helst. Men just att jag har mer energi är mest värt för mig. Och så gillar jag ju maten såklart!

#6 - - Fnulan:

Du är så jävla duktig!! STOLT!!!

Min sambo har ju bara ett ben och MASSOR av fantomsmärtor, men dom slipper han när han tar bort köttet!!!!

#7 - - messan:

Jag som har så svullen mage jämt och ständigt får nog satsa på det här.Annars mår jag så där ofärskämt bra:)

kram

Upp