grupparbete, igen...

Sitter och försöker få ihop mitt skriftliga till grupparbetet. Det är inte helt lätt, men det ska nog gå. Sen måste jag komma på vad jag ska prata om på presentationen, eller ja det blir väl om symboler i konst och så, men jag måste nog skriva ner det ordentligt. Det känns lite tufft just nu, men fördelen med grupparbete är i alla fall att man slipper göra allt jobb själv och man kan bolla idéer med gruppen, man slipper också stå ensam under presentationen och det känns som ett plus.

Tyvärr har vår lärare inte lagt ut den individuella uppgiften än och det känns ju inte så bra. Den ska in nästa söndag och det vore skönt att veta på ett ungefär vad som ska skrivas och om vad. Jag hoppas innerligt att det kommer under dagen.

Ska nog tävla idag igen hos Yohanna, det var roligt att skriva ner lite berättelser om Kanarieöarna, eller ja Teneriffa i mitt fall.

utbildning | |
#1 - - Ama de casa:

Ja, det grupparbetet låter onekligen väldigt tufft - hoppas dina grupparbeteskompisar är lika flitiga som du!

#2 - - Lejonkvinnan:

Låter tufft med en massa grupparbete, men jag hoppas att du hamnat i en bra grupp. Och som du skriver, det är lättare under en presentation om man är flera.



Kram kram

#3 - - Susanne P:

Grupparbeten kan vara jobbiga. Det beror helt på vila komisar man hamnar med.

Lycka till!

Kram & ha en fin fredag!

#4 - - Susanne P:

vilka kompisar skulle det vara...

#5 - - Ylva:

Vad är det för suspekt lärare ni har som ger er uppgifterna så sent? Kram!

#6 - - carina:

Är det mest grupparbeten hela tiden eller?

Hoppas du hamnar i en arbetsvillig och bra grupp :)

Kramen på dig♥

Upp