grupparbete under helgen igen...

Jaha så har vi då haft grupparbete igen över en helg, vi fick arbetet i torsdags men eftersom vi hade ett annat seminarium med massor av text som skulle läsas innan på fredagen så föll ju såklart det här arbetet på helgen. Nu börjar jag bli riktigt less på vår lärares dåliga planering. han utvecklar kursen under kursens gång säger han, så han har inte planerat färdigt hur kursen ska se ut. Detta gör mig väldigt irriterad och sur. Framförhållning och planering känns som en ganska självklar grej när det handlar om studier känner jag och att behöva vara någon sorts försökskanin under kursens gång är inte helt okej.

Jag har läst nästan allt inför grupparbetet, får försöka läsa resten nu, men sen ska jag svara på 7 frågor också. Jag får hoppas på att de andra i gruppen har förstått mer än mig, eller i alla fall kanske andra frågor än mig, så att vi kan dela upp det på något bra sätt. Jaja det får liksom gå som det gå känner jag just nu. Det tråkigaste är att en spännande bok om den tredje identiteten förstörs av denna dåliga framförhållning. Jag hade velat hunnit läsa den här boken minst två gånger för att kunna smälta allt, men det hinner jag ju inte. Många saker i boken kan jag lätt koppla till förorten som jag bor i, men med den här stressen att hinna läsa och svara på frågor under lördag och söndag gör att jag måste stressläsa boken och alltså inte hinner tillgodogöra mig allt i den. Och det lär inte finnas tid till att läsa den igen sen, för efter det här seminariet så kommer uppgifter inför onsdagens seminarium och sedan är det påskhelg och då är jag helt säker på att han kommer att ge oss massor att läsa. Ja som ni förstår är jag just nu ganska trött och lite less på skolan...

utbildning | |
#1 - - Helene:

Hoppas det går bra med ditt skolarbete !!

Förstår att det är mycket...det låter mycket...

Ha en fin måndag.

Kram Helene.

#2 - - Lotta:

Du får lite energi här av mig för jag ska ändå gå och sova nu. Hoppas du får lite påskledigt för det är du väl värd. Håller tummarna för dig!

Kram

#3 - - Husfrun:

Men vad rörigt. Att utveckla kursen under kursens gång! Dålig planering kallas sånt.

#4 - - Ingrid:

Hej,

Svar på din kommentar hos mig: Ja, jag tog bort Ledsamt-inlägget. Har inte tillräckligt mycket civil courage för att låte det stå kvar... Min dotter frågade snällt, eftersom några elever i skolan läser min blogg.

Helt sjukt, jag vet, men tuffare än så var jag alltså inte just nu...

Du får såklart jättegärna läsa inlägget, men jag hittade ingen mail till dig på din blogg... Hör av dig på [email protected] så klipper jag in det i vändande mail :)

#5 - - Anonym:

Försöker läraren dölja sin egna dåliga planering är ju frågan man omgående ställer sig.



I studier behöver man ordning och reda! Hoppas du klarar av det ändå.... håll ut... snart är skolan slut.



Kati

#6 - - carina:

Vad mycket läsning det verkar vara!!!!

Tycker du är så duktig :)

Kramen på dig♥

#7 - - Åsa:

Sv: haha, så är oskar också! Jag kan säga att vi ska göra något varje dag i en vecka och sen när det är dax så ba "mäh, varför har du inte sagt nåt till MIG om att vi ska göra det??" Jag vill också veta men det går fan inte att få reda på! Det enda han säger är att hon fick kalla fötter och ångrade sig vilket jag absolut itne tror på! Ja, jag har ju på sätt och vis accepterat det eftersom jag ju faktiskt är ihop med honom men jag blir ändå suuuuuur.

#8 - - Agneta:

jag kan förstå din lilla irritation ang lärarens dåliga planering, hade nog varit lika irriterad jag med skulle jag tro. Jag hoppas att ni på något sätt kan föra en diskussion med honom om förändringar i hans upplägg och att detta arbete ni redan har nu går bra!

kram

#9 - - Stattinskan:

Så rörigt det låter - förstår om det skapar irritation :-/

God morgon :-)

Upp