morgonbråk...

Att börja dagen med bråk är nog bland det värsta jag vet, men ibland blir det så. Det värsta är ju att man aldrig hinner reda ut det ordentligt sen för det är alltid stressigt iväg till skolan och jobb. Ofta så flyger det ut inte helt genomtänkta ord under dessa bråk och hela dagen går jag sedan och mår dåligt. Jag ångrar mina ogenomtänkta ord och vill bara att den jag har bråkat med kan komma hem så vi kan reda ut det ordentligt. Idag skickade jag ett lite förlåt-sms, hoppas att det godtas, i alla fall lite.

Annars är det plugg som vanligt som står på att-göra-listan. Fast jag varvar plugg med läsning av deckare, annars orkar jag inte. Ska ta och köra några maskiner tvätt också, helst av allt skulle jag behöva vika massor av rentvätt också, men det får nog vänta. De andra familjemedlemmarna kan faktiskt få hjälpa till med det...


blodapelsiner är nog den bästa apelsinen som jag vet. Fotot:jag
Familj | |
#1 - - Malin:

Att bli osams på morgonen och skiljas arga och ledsna är bland det värsta som kan hända, det färgar hela dagen och man mår bara dåligt. "Man ska aldrig somna osams" heter det ju men man ska heller aldrig skiljas osams. Hoppas ditt mess hjälpte och att ni kan reda upp allting sen.

#2 - - carina:

Jag har sällan någon att bli arg på morgonen!Familjen har alltid åkt innan jag kliver upp, ja ibland har inte dottern hunnit i väg innan jag kliver upp! Men vi pratar inte så mycket med varandra, hon har alltid så bråttom!

Kramen på dig♥

#3 - - Husfrun:

Nej, bråk är aldrig kul. Speciellt som man inte hinner reda ut dem. Hoppas ni får chansen till det lite senare i dag.

Här tvättas det också för fullt. Tvätta är väl okej, men jag verkligen avskyr att vika in i garderober. Därav prydligt vikta högar staplade i tvättstugan (bör tilläggas att det bara är jag själv som plockar kläder därifrån. Övriga familjer plockar ur garderoberna tills de gapar tomma ;) ).

#4 - - Husfrun:

Sv.Kolla med csn hur mycket du får tjäna. Tror det är rätt mkt ändå, varje termin. En summa man nästan inte hinner komma upp i. Brytpunkten tror jag dessutom ligger mitt i sommaren...



Ja, det är en ny alianslag att man inte får a-kassa under sommaren om man är student. Så nästa år då jag läser på program får jag ingen a-kassa över sommaren. I år hoppas jag på att få, de trodde så när jag pratade med min a-kassa. Just nu går jag på avgångsvederlag nämligen och har bara läst lösa kurser på 50% - vilka alldeles snart är avklarade. Har sökt program till hösten men vet ju inte om jag kommer in. Därför tror jag att jag beviljas a-kassa. Om ej sitter vi rejält på pottkanten...

Dumma regler!

#5 - - Diana:

Ja usch vad trist att inte ha tiden till att reda ut saker. Det är jobbigt och onödigt att gå omkring och vara sura på varandra, förstör en hel dag!

#6 - - ejmis:

Känner igen det där =/

#7 - - lovisa:

oh mums!

#8 - - mammakero:

Morgonbråk är jätte typiskt, stress och trötthet. Det jobbigaste är just som du skrev, att man inte hinner "göra bra" igen. Bra att det finns SMS, det kan ge en bra vink om hur man mår.

Fint körsbärsris! Egengjord blodapelsinmarmelad, varför har jag aldrig tänkt på det! Jag som ÄLSKAR blodapelsiner!

Vad ska du dekorera med dina kanderade apelsinskal? Ska du göra en förlåt bakelse? ;)

#9 - - Mia:

Trist med sån start! Tur ändå att mobilerna finns så man kan nå med ett litet sms, känns ju lite bättre då, tänk innan mobilerna då fick man verkligen lida hela långa dagen.



Hittade hit via FB förresten, bloggisarna-sidan (så du vet vilken filur jag är hihi)

#10 - - Marie:

På morgnarna är alla trötta och sura, så det är lätt hänt att det blir bråk. Men visst, det är jättejobbigt att gå runt med dåligt samvete över något dumt man sagt!!

Kram♥

#11 - - Nett:

Bråk som inte klaras upp och man får gå så hela dagen är inte bra, förstår att du går och tänker på det. Men livet är sådant, man måste bråka oxå ibland för att kunna gå vidare. Kram

#12 - - Mia:

Jag tänkte göra nåt för kompisarna som tjatat på att se hur det blir i nya lägenheten, alltså de som inte har så nära att de bara kan komma förbi :-D

#13 - - Kyuuri:

Uschdå.. Aldrig kul att börja dagen med bråk. :( Inte kul alls med bråk för den delen.. xP



Svar: Haha, jadå, det är klart att mödrar oroar sig! Det är så det är, hihi. Men kan alltid vara bra att upplysa morsan att allt är lugnt.. Hon är så nyfiken annars. ;)

#14 - - Barnens Hjältar:

Bråk är alltid jobbigt och tyvärr för ofta förekommande åtminstone när det gäller barnen :P

Det blev ingen hinnsvepning idag, det kom av sig :-)

#15 - - denise:

vad händer hos dig idag?:) kram!

#16 - - Kristina:

Ja det är inget vidare, men ibland tror jag att vi föräldrar tar det hårdare än barnen (fast nu vet jag ju i och för sig inte om det var barn eller make du bråkade med förstås). Men jag kan gå en hel dag och fundera och må dåligt över ett tjafsbråk som jag och dottern haft på morgonen och sedan när jag vill prata om det när vi kommer hem har dottern glömt bort att det ens hände!

#17 - - Ann Catrine:

Man är inte mer än människa,

ibland måste det få hetta till,

huvudsaken är att man blir sams igen

och reder ut det hela..

Det är klart det ordnar sig!!



Kram

#18 - - Ama de casa:

Vad skönt att ni är sams nu i alla fall :-)

#19 - - Agneta:

ibland blir det så på morgnar och jag förstår precis din känsla av att dagen på sätt o vis är förstörd innan man rett ut det och kommit på god fot igen. Skönt att ni blivit sams igen efter sms´et!

kram

#20 - - Dansbandsfrun:

det är ju skit när dagen börjar så ;(

Men vilken tallrik du har där!! Ser underbart ut, i år har jag varit som besatt efter apelsiner överhuvudtaget. Gissar på c-vitaminbrist ;)

kram

#21 - - Fnulan:

INget roligt att skiljas åt som ovänner... tur att det löste sig vännen!!!

Upp