nu tar jag helg...

Nu känner jag mig faktiskt färdig med mitt projektarbete, nu får det ligga till sig till imorgon kväll och jag tar nu helg. Imorgon ska jag iväg till en klasskompis och hjälpa honom lite på traven med hans projektarbete. Självklart ska vi hjälpa varandra tycker jag. Nästa gång är det kanske jag som behöver hjälp. Inlämningsuppgifterna på högskolan är inte precis det enklaste man kan utsätta sig för. Det värsta är att få till referenserna tycker jag, men den här gången tror jag faktiskt att jag har lyckats med just det.

Nu ska jag lägga mig i badet och bara ta det lugnt. Kanske kommer jag på någon mer mening som jag vill ha in i mitt arbete, kanske inte. Jag känner mig ändå nöjd med min insats nu.


en sådan här i trädgården kanske... foto:jag
utbildning | |
#1 - - Anonym:

Härligt att få ta sig ett bad :)

Det kallas egentid!

Kramen på dig♥

#2 - - Fighter:

Vila behövs också!

#3 - - Agneta:

du har säkert redan gjort ett alldeles utmärkt projektarbete så all vila är dig väl unnat! Hoppas att du får en riktigt skön lördag nu!

kram

#4 - - sweetmama:

Tänk jag funderade just idag på om jag skulle kunna få in lite porlande vatten på min uteplats i sommar. Den där vore ju riktigt pampig. Tror grannarna i min lägenhetslänga skulle bli avundsjuka ;)

#5 - - Fnulan:

DU är värd en ledig helg! Duktiga vännen!

#6 - - Barnens Hjältar:

Ja nu är det spännande :-)

Vi kanske syns i fototrissen denna veckan med :-)

#7 - - Nett:

det tycker jag att du gör rätt i att ta helg, man måste hinna att andas ut mellan allt man har för sig under veckorna. Hoppas att du får en fin Söndag! Kram

#8 - - Lotta:

Så rätt, så rätt...vila bör man! Det är så skönt när man känner sig nöjd för då sprider sig det där goa lugnet som gör att man mår prima.

Bra jobbat!

Kram

#9 - - Ninni:

Härligt att du känner dig nöjd=)



Tja varför inte..en egen fontän du blir nog ensam om den iallafall, hihi. Fast den är väldigt fin!



Ha en sköön söndag, kram

#10 - - Mona:

Vad skönt när man gjort något färdigt och kan gå vidare. :)

Hoppas att du haft det riktigt skönt.

Kram

Upp