två delkurser kvar sen...

Nu är det två delkurser kvar på vardera 7,5 poäng sen är det sommarlov. Jag har sökt två kurser i sommar som är distanskurser, brottsplatsens arkeologi och forntiden i norden. Men jag vet inte just nu om jag kommer orka läsa dessa kurser om jag kommer in. Just nu läser jag för fullt nästan hela tiden känns det som och det vore underbart med en "ledig" sommar, ja förutom att jag ska jobba 75% i sommar. Men det vore skönt att ta sommarlov från studierna, jag tror nog att jag kommer göra det. Även fast båda sommarkurserna låter mycket bra och roliga att läsa så vet jag inte om jag pallar trycket. Jag ska läsa i höst också så kanske ska jag låta sommaren vara studiefri...

Nu ska jag sätta mig med min mugg kaffe och läsa igen. Seminarium på fredag och vi har ett flertal häften som ska läsas, närmare bestämt fem/sex stycken.


foto:jag
utbildning | |
#1 - - carina:

Kan ju vara skönt med uppehåll med läsningen oxå :)

Men tanke på att du ska jobba i sommar!

Kramen på dig♥

#2 - - Anonym:

Lite vila är väl inte fel!



Kati

#3 - - Agneta:

jag tror att du ska tänka dig lite för ang sommarkurserna, du ska jobba oxå och däremellan ska du hinna med att få känna dig lite ledig och vara med familjen med. Att då plugga samtidigt kan kanske förta lite av allt det roliga som du hittills upplevt med dina studier. Bättre skynda långsamt och passa på att njuta av sommaren och den kunskap som du redan har fått under detta år du pluggat!

Upp