nästan vuxna barn som är sjuka...

Det är lite knepigt det här med nästan vuxna barn som blir sjuka. Min nästan 18-åriga dotter ligger med feber och är inne på sitt tredje dygn med hög feber. Och jag får inte vabba. Om febern inte har gått ner rejält ikväll så blir det en tur ner till jouren efter att jag har jobbat, men det känns inte så där jättebra att åka iväg och jobba när hon ligger här med hög feber. Imorse hade hon 40,5 men är nu nere på 39,1. Alvedon hjälper ett tag och jag pratade med sjukvårdsupplysningen igår och dom tyckte vi kunde avvakta i alla fall till ikväll. Men vi kommer ha telefonkontakt ikväll- dottern och jag och blir hon sämre så åker jag hem från jobbet. Hon är inte ensam hemma, hennes systrar är hemma och hennes pappa kommer hem snart, så det är liksom ingen fara att jag åker och jobbar - hon blir inte frisk bara för att jag är hemma. Men det känns i hjärtat när man måste lämna sitt sjuka barn.



här sitter hon med sin fina pojkvän. foto:jag
Sjukdom | |
#1 - - Kerstin:

Tyvärr så är det väl något vi måste vänja oss vid, alla som har barn. Det blir nog bättre och bättre så sakteliga, men man kommer nog aldrig sluta oroa sig! Så stor hon har blivit nu, din äldsta! :)

#2 - - Loppan:

Känner igen ditt dilemma. Det är svårt att gå hemifrån när de ligger hemma och är så sjuka. Då kvittar det att de snart är vuxna (min son är snart 17).

Hoppas dottern är bättre ikväll!

#3 - - Agneta:

ens barn blir nog aldrig för stora...min mamma ringer mig två ggr om dagen när jag är sjuk för att höra hur det är och ge råd mm. O jag är 40 :-)

#4 - - Nett:

Klart att det känns att ha sitt barn hemma sjuk när man jobbar, tur att det finns telefoner idag. 18 år då är de ändå myndiga, men att de skall klara sig själva när de är sjuka från 12 år tycker jag är en låg ålder. Hoppas att hon kryar på sig nu. Kram

#5 - - Helene:

Ja det där är så svårt.

När min dotter var sjuk en gång så fick jag ett sjuk-intyg på att jag skulle va hemma med henne.

Hon fick inte va själv.

Men det är nog inget dom ger vid feber = /

Klart man blir orolig i sitt mamma-hjärta !!

Så är det bara.

Hoppas hon kryar på sig snart.

Ha en bra dag.

Kram Helene.

#6 - - Ninni:

Ja va jobbigt sånt är..vet att min son var rejält dålig när han var ca 16, jag fixade ett läkarintyg så jag fick vabba.

Men det går nog inte när dom är myndiga=(



Stackars tjej såå hög feber i värmen..hoppas det vänder snart..kram

#7 - - Stattinskan:

Man slutar aldrig oroa sig som mamma :-)Att få feber på sommaren brukar resultera i några dagar extra med "sjuken" på besök!

Hoppas hon kryar på sig!

#8 - - Ama de casa:

Åh, stackarn! Hoppas hon blir bättre snart och att det där viruset (eller vad det nu är) ger sig av illa kvickt!

Upp