nu är jag hemma igen...

Operationen gick bra och jag är redan hemma igen, vilket känns mycket bra. Men attans vad ont det gör. Två halsmandlar mindre, lite fix på luftröret och liten koll på stämbanden - det var vad som gjordes i går. Måste försöka få i mig lite mer än bara vatten och isglass - men det tar emot. Får nog ta en extra värktablett så att jag kan försöka äta lite. Barnmat kanske...


här sov jag i natt.... foto:jag


som vanligt med mina kärl så fungerade bara droppnålen några timmar, så det blev till att byta hand efter halva droppet... foto:jag
Sjukdom | |
#1 - - Martina:

Skönt att höra att din operation också gick bra.

Nu får vi går här och klaga på smärta du o jag. Fast från varsin ände av matintaget om man säger så.... ;-)



Min kindoperation gjorde jag för flera veckor sedan utan detta var att de operrade bort en apelsinstor tumör (ofarlig vad vi vet än så länge) på tarmen som satt precis bakom svansbenet. Därför var de tvungna att ta bort en liten del av det benet för att komma in under och "skala bort den"!.

Men det är fasligt svårt att sitta nu ett tag...

#2 - - Fröken M:

Passa nu på att vila ordentligt !! och en glass kan man aldrig få för mycket av ;) kram

#3 - - erika:

sv: går ju inga äldre modeller till farsta förstår du väl ;)

#4 - - Yohanna i Las Palmas:

Har missat helt att det varit din födelsedag. Grattisar i efterskott kommer härifrån. 39 minsann, jag fyller 38 om ett tag, så vi är nästan jämngamla.



Bra att höra att operationen gick bra. Ta´t lugnt nu och ta hand om dig, med glass och annat...



sv: visst var det en baddräkt. Bara det att när jag provade den hemma så hade hon en pyjamas på sig under, därför syntes

Hälsningar

Yohanna

#5 - - carina:

Skönt att operationen gick bra för dig!

Nu är det bara att vila så mycket du kan vännen :)

Kramis♥

#6 - - Lejonkvinnan:

Skönt att det gick bra!

Kram

#7 - - soffie:

va skönt att allt gick bra men usch måste va hemskt med smärtan,behövde du sy något i halsen,min lilla tjej fick 2 stygn då hon tog mandlarna men usch va ont hon hade tur det läker snabbt,må nu så gott du kan å hoppas du får i dig nån näring,kram

#8 - - Anonym:

Skönt att ha det gjort i varje fall gissar jag. Hoppas nu du slipper obehaget snart och att du får upp och hoppa snart igen. Kram kram!!

#9 - - Barnens Hjältar:

Skönt att ha det gjort i varje fall gissar jag. Hoppas nu du slipper obehaget snart och att du får upp och hoppa snart igen. Kram kram!!

#10 - - Anki:

Bra att det gick bra nu är det bara vila, glass som gäller snart är du igång igen.

#11 - - Coquina:

Jobbigt, krya på dig! Kika gärna in min matblogg och tävla i min 1 års tävling =)

#12 - - Ida:

krya på dig nu! :)



♥ Fråga en eller flera frågor på frågestunden! Gärna lite ovanligare frågor som t.ex. om jag brukar cykla utan hjälm eller om jag har något annat modersmål än svenska och inte hur lång jag är eller hur gammal jag är.

http://idahtt.blogg.se/2011/august/fragestund-1.html

#13 - - Lotta:

Så bra att du är hemma igen för på sjukhuset vill man ju inte stanna mera än nödvändigt. Isglass i massor åt sonen efter sin halmandelsoperation, men att få i sig något mera är ju bra för läkningen.

Vila nu och samla krafter för snart är du ute på banan igen.



Krya-på-dig-kramar

#14 - - Helena:

krya på dig

#15 - - mammakero:

Skönt att det gick bra med operationen! Hoppas nu bara allt blir bra och du slipper komplikationer, eftersom dina kontakter med sjukhus innehållit en hel del komplikationer. Hoppas allt blir bra, i stämband och hals. Krya på dej!

#16 - - Hemmafru i Florida:



trillade in och lämnar ett spår :)

allt bra med dej?? Feel better....

Upp