snart myndig...

Snart är min lilla flicka myndig. Men vart har alla åren tagit vägen? Helt plötsligt står det en nästan vuxen kvinna i mitt kök och lagar mat och pysslar om sin "sjuka" mamma och jag minns fortfarande de där små nävarna som höll om ett finger, den där underbara lukten i nacken och den där lilla lilla flickan som behövde mig så mycket.
För 18 år sedan låg jag inne på BB med värkar från helvetet och det hade hållit på i två dygn, men inget hände. Min kropp ville inte.

Snart ska jag gå iväg till affären för att köpa det där som jag fortfarande inte har köpt. Kanske ett 18-års ljus, lite gofika inför imorgonbitti och omslagspapper. Jag måste bara vila lite för halsen värker och öronen trilskas, men imorgon blir min lilla flicka myndig så här ska fixas...


min fina dotter och hennes fina pojkvän. foto:jag
Familj | |
#1 - - Anki:

Ja jisses vad våra barn växer....men vi är ju lika unga ändå. Jag fattar inte?

#2 - - carina:

Tycker nyss dom var små pyttebebisar, och se nu är dom stora!

Och vi fortfarande bara 25 :)

Kramen♥

#3 - - Lena N:

Inte klokt vad tiden går. Min äldsta fyllde 20 i våras..Men de går ju inte för det är ju jag...väldigt märklig känsla;)

#4 - - Lejonkvinnan:

Tänk vad tiden rusar förbi. Min Trea fyller snart 18 och jag fattar inte det heller, min Etta är 25! Och jag....ja jag är väl inte mycket äldre jag eller??? ;)



Gratta dottern, men ta det lugnt, tänk på din hals!



Kram kram

#5 - - inger stark:

Underbar bild på mitt underbara barnbarn och hennes goa pojkvän. Jag minns som igår när vi efter all oro stod där, hela tjocka släkten utanför hissen när du, Jens och Emlan kom upp från förlossningen. Så trött du blev Marie-Louise när du såg oss. Men vi var tvungna att snabbt se att ni faktiskt levde båda två efter denna pärs!

#6 - - Stina:

Min dotter fyllde myndig den 10 aug ;-)

#7 - - Ninni:

Åren går fort=) Va söt hon är, men vad ska du fika då..isglass??



Usch ska man ha så där ont, stackare...kryapådej snabbt.

Kram kram

Upp