en bild som gör mig glad -dag: 12...

En bild som gör mig glad:

En helt underbar semester låg framför oss. Vi skulle äntligen komma iväg utomlands hela familjen. 8 dagar på Cypern blev det och dom var underbara fast oerhört heta. Vi orkade inte så mycket mer än sola och bada - men det räckte bra.

Bara några dagar innan hade vi flyttat, så mannen min var lite lagom slutkörd.

Den här bilden gör mig glad för jag vet vilken härlig semester som vi hade framför oss när vi satt där i avgångshallen på Arlanda och väntade på vårt flyg.


mellandottern fotar oss andra på Arlanda...   mellandottern försöker gömma sig, hon är hellre bakom kameran än framför...
julkalender | |
#1 - - vuxenmamman:

Härliga minnen som man oftast lever på länge.

#2 - - Linda aka Javamorsan:

Såna där härliga minnen tar man verkligen med sig. Sen kan man plocka fram dom när livet känns trist och bli glad för en stund :)

#3 - - Mona:

Det är sånt där som gör att man blir gladare. Trevliga minnen och goa kort.

Kram

#4 - - Agneta:

visst är man glad när man sitter där på en flygplats o väntar på att få komma iväg. Just nu önskar jag att jag satt på en, på väg mot sol o värme då det bara ösregnar ute och är 3 plusgrader. Men å andra sidan vill jag vara hemma på jul..så egentligen ill jag inte iväg :-)

#5 - - Anonym:

Trevligt minne... vi funderar på att åka till Cypern i sommar... vart skall man åka?



Kati

#6 - - Yohanna i Las Palmas:

Härlig känsla det där när man sitter på en flygplats med hela semestern framför sig och fjärilar i magen över allt kul som ska hända.

Hem resan kan man lika gärna vara utan ;)



Hälsningar

Yohanna

Upp