jag lånar en lista...

Jag lånar en lista till, den här gången lånar jag den från min äldsta dotter.

Hur gammal är du om fem år?
44 år (fy så gammalt). Vem var den sista du träffade? Min äldsta dotterHur lång är du? 150 cm  Vilken var den senaste film du sett? På smällen. Vem ringde du senast? Någon av döttrarna tror jag.  Hur löd ditt senaste sms och till vem? Halv fem på söndag hemma hos mormor, till alla tre döttrarna. Vad är dagens planer? Att krypa ner i sängen och sova.  Föredrar du att ringa eller skicka sms? Både och, jag gillar att prata i telefonen om jag är på humör.  När såg du senast din mamma? Oj det var nog faktiskt ganska länge sedan, tyvärr. Men på söndag ska vi dit och få mat, lammstek och potatisgratäng :)


mina fina döttrar för x antal år sedan.

Vilken ögonfärg har du? Bruna. När vaknade du idag? kl:7.00.Har du någon gång hittat en katt? nej. Vilken är din favoritplats? hemma tror jag faktiskt, jag trivs oerhört bra hemma.  Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis är jag Arkeolog och får arbeta med det också. Kanske utomlands på vinterhalvåret. Vad skrämde dig som barn? Döden, att någon i min familj skulle dö. Vem fick dig att skratta senast? Det måste ha varit någon av mina fina döttrar, dom får mig alltid att le eller skratta.


jag och min äldsta dotter för 18 år sedan.

Är du för ung för att äga vinylskivor? nej jag har flera stycken sparade. Lite nostalgiskt så där. Har du stationär eller bärbar dator? Både och. Sover du med eller utan kläder på dig? Det beror på vilket humör jag är på ;)Hur många kuddar har du i sängen? Vi har fem kuddar men jag sover med två och mannen med två så vi har liksom en över. Hur många landskap har du bott i? Ett tror jag. Har du någon gång spytt på fyllan? hahaha, JA. Tyvärr faktiskt även som vuxen - jag ska absolut inte blanda olika sorters alkohol men under kvällens/nattens gång glömmer jag det. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota på en sandstrand. annars strumpor.  Är du social? Nja kanske inte alltid faktiskt. är nog ganska svår och inbunden (iaf till att börja med)  Vilken är din favoritglass? Choklad. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala av alla lån och ta med mig hela familjen (plus pojkvänner) på en utlandsresa. Tycker du om kinamat? Ja det gör jag nog. Tycker du om kaffe? JA. Jag kan inte leva utan kaffe, är nog lite beroende, får huvudvärk om jag inte får mitt morgon kaffe.


min äldsta dotter och hennes ena kusin.

Vad dricker du till frukost? Kaffe, svart. Sover du på någon särskild sida? Brukar somna på höger sida, men rör mig mycket under natten. Kan du spela poker? nej.  Tycker du om att mysa? Ja, med rätt person. Är du en beroendemänniska? Nej det tror jag inte (förutom kaffet då). Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej.  Vill du ha barn? Jag har redan barn, tre underbara döttrar och det räcker riktigt bra. Kan du några andra språk än svenska? Nja lite engelska och några få fraser på Spanska. Har du någonsin åkt ambulans? Ja flera gånger som liten flicka. Jag var dödssjuk som nyfödd och åkte ambulans flera gånger. Föredrar du havet eller en pool? Havet såklart.


min yngsta dotter när hon leker i spjälsängen. Hon gillade det när hon var liten.

Vad spenderar du helst pengar på? Om jag fick välja skulle jag gärna spendera dom på mig själv, typ kläder. Men pengarna brukar inte räcka till det. Äger du dyra smycken? ja min vigselring och förlovningsring.  Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vatten och ett gäng värktabletter. Vem är den roligaste människan du känner? Mina barn och min älskade man. Välj ett ärr på din kropp? Mitt kejsarsnitt ärr. Det är upptaget gånger flera, samma ärr till tre barn. Det ärret påminner mig om livet och mina underbara döttrar. Vad har du för ringsignal? Adele: Rolling in the deep. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej tyvärr inte. Flirtar du mycket? nej det tror jag inte. Vart togs din profilbild för din blogg? Jag har ingen profilbild (tror jag)...


jag tog studenten, jag är den i mitten av fotot, med en plastpåse i handen.

Kan du byta olja på bilen? Nej. Har du fått fortkörningsböter? Nej, jag har inte ens körkort.  Vilken var den senaste bok du läste? Oj men fy jag minns inte. Jag läser så ofta och mycket blandat med studentlitteratur, så nej jag minns inte riktigt.  Läser du dagstidningen? ja DN på morgonen och ofta Metro på väg till skolan.  Prenumererar du på någon veckotidning? Amelia och en Arkeologi tidning. Dansar du i bilen? nej jag åker nästan aldrig bil. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Jag lyssnar nästan aldrig på radio, så jag minns inte. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Anteckningar om medeltiden på dagens föreläsning. När var du i kyrkan senast? I somras var jag in i några kyrkor för att titta och känna lugnet.


min mellandotter matar sin docka.
Tips | |
#1 - - EMELIE:

vill typ kommenteta lite på varje del haha, listan blev ju riktigt roligt! och oj, jag tänkte inte alls på att jag varit i kyrkan flera gånger bara för att, senast i torsdags ju :o det måste jag ändra!

#2 - - Lena:

Oj, det var en lång lista. Orkar inte sno den :) Men dock kul att konstatera att det finns folk som är kortare än mig (jag är 153 cm)...



Kram

#3 - - Vuxenmamman:

Kulig lista!

#4 - - Barnens Hjältar:

Vilka fina bilder :-)

Roligt att minnas

Hoppas du får en fin dag och ja, det är skönt att Milla snart är frisk :-)

#5 - - Lotta:

Trevlig läsning, kul med listor tycker jag.

Ha en bra dag!



Kram

#6 - - carola:

Den var lång:)



Ja många tror man får en tablett sen blir man bra, så trodde några i min omgivning. Varit ett skitår med alla tabletter..

Hoppas vi är på rätt väg nu bara



kram kram

#7 - - ♥ Carina ♥:

Kul att läsa dina svar och se bilderna :)

#8 - - Aggie:

Kul läsning!

Agneta kram

#9 - - soffie:

vilken rolig lista och så fina bilder,det är så härligt att titta i sitt gamla fotoalbum å minnas kram

#10 - - Anonym:

Härliga listor... min vana trogen kanske jag lånar någon!



Ha det bra!



Kati

#11 - - Agneta:

vilken bra lista, man fick ju reda på massor!

tror jag kanske snor den imorgon om det går bra?!

kram

#12 - - Linda aka Javamorsan:

Härlig lista. För att inte tala om vilka underbara bilder :)

Upp