lite adventsfika...

Adventsfikan blev lite sen - vi har precis fikat färdigt. Men jag fastnade framför tv:n och tittade på "Allt för Sverige". Jag måste säga att jag gillar verkligen det programmet. Mycket fin svensk natur, roliga berättelser om deras anfäder och tävlingar, ett helt okej underhållsprogram.

I vår adventsljusstake så har vi inte mossa och sånt utan vi kör med polkagrisar i vår. Jag har för mig att vi började med det för några år sedan när vår dåvarande katt hela tiden snodde de där små svamparna som var nedstuckna i mossan och så for mossan med på köpet. Jag fick nog och ville ha något annat i adventsljusstaken och hällde i en påse polkagrisar eftersom jag hade en sådan påse hemma. Det blev snyggt, mysigt och det luktar gott. Men det behövs fyllas på ibland - nu är det inte katten som tar prydnaden - utan nu är det vi som äter upp den.




foton:jag

Sen måste jag tipsa om Julmusten som Lidl har - den är faktiskt väldigt god och den är super billig. En flaska på 1,5 liter kostar 5,95 kr plus pant 2 kr. Väldigt överkomligt och eftersom den är god så blir det den som handlas hem i år. Förutom till jul när vi köper en back med julmust för det måste man ha på jul nämligen.

Jul | |
#1 - - Martina:

Jag har helt missat det programmet fast jag hade tänkt att se det. Kanske finns det på nätet sedan.



sv, Kul att det är fler som haft en sådan där "lektant" och som kommer ihåg det. Jag hade inte stött på någon annan som visste att det fanns.

#2 - - Anonym:

Jag kikade oxå lite på det programmet. Men visst påminner det om På spåret?

Hoppas din helg varit bra :)

Kramen vännen♥

#3 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Det går så fort nu :) 2 advent redan :)



Kram

#4 - - Yohanna i Las Palmas:

Härligt med julmust, det är min favoritdricka alla kategorier ;)

Synd var att sist vi var på Ikea så hade de ingen must. Måste dit igen och kolla om det var en miss eller om de helt enkelt tagit bort den i år. För då blir jag leden :(



Så härligt juligt du fått här på bloggen, ho ho.



Hälsningar

Yohanna

Upp