100% lakrits...

Jag skrev om den 100% lakritsen som jag har hittat men glömde tyvärr skriva vart jag fann den.

Renée Voltare är det som saluför den. I Farsta centrum har Renée Voltare öppnat en affär och där hittade jag lakritsen, men man ska kunna beställa den via internet. Den innehåller dock kolhydrater men eftersom smaken är så kraftig så behöver man bara någon enstaka liten lakritspastill för att stilla lakritssuget, så kolhydratmängden borde bli knappt märkbar. Kolhydrater är 26 gr på 100gr, men en påse innehåller 40 gr och det ska mycket till för att man ska kunna få i sig hela påsen direkt. Jag tar kanske 2 små lakritspastiller när jag är sugen och det räcker för att stilla suget. Så jag kan inte tänka mig att den lilla dos man äter ger någon märkbar kolhydrat chock.


bild lånad från Renée Voltare´s sida.
Tips | |
#1 - - Ylva:

100% lakrits låter lite starkt. Men det kanske är gott.

#2 - - Anonym:

dt där är bra godis och de har myckert bra!

#3 - - Nett:

Lakrits är ju såå gott. Har blivit tipsad om lakritstee, men inte har jag köpt och testat det än, får bli snart det. Kram

#4 - - Camilla:

Åååå....lakrits som är SÅÅÅÅ gott.

Kram på dig!

#5 - - Anonym:

Jag älskar lakrits :)

Ju saltare ju bättre!

Kramen

#6 - - Trolda:

Laktits är så gott, så gott, speciellt den SALTA sorten! Mums, mums! =D



Trolda - tjingeling! =D

#7 - - puzzelkvinnan:

Hej det var ett tag sen!

Du berättade om lakrits,och då kom ett minne fram.När vi for till Finland köpte vi alltid med oss lakrits (färsk)med oss hem....mmmm det var länge sen.

Hur går det på Skolan.....hejsvejs

#8 - - Krister:

Den påsen köpte min fru åt mig förra året. Supergott! :) Som du skrev så räcker det med så lite för att få en fantastisk smakupplevelse! :)



Mums

Upp