borttagna inlägg...

Ni som var in här och läste igår ser att några inlägg är borttagna. Det blev så knasigt och irriterande när de nästkommande inläggen handlade om att vi inte ångrar vår resa till Egypten och det kändes bara jobbigt, så jag beslutade mig för att ta bort alla inläggen. Ursprungsinlägget hade jag dock kunnat tänkt mig att ha kvar, det var ett bra inlägg tycker jag själv, men när jag i mitt irriterade tillstånd igår kväll tog bort inläggen valde jag att ta bort alla. Något jag idag kan ångra lite men gjort är gjort och alla tre inläggen kastades igår. Kanske skriver jag ett nytt inlägg idag, jag får se, jag har inte bestämt mig än.


foto:jag
Allmänt | |
#1 - - Kristina:

Ja, jag såg att det var försvunnet. Det är en intressant fråga annars det där, om moraliska betänkligheter när det gäller resandet. Å ena sidan gör man kanske en tjänst till befolkningen genom att åka till de drabbade länderna, man handlar i deras affärer, äter på deras restauranger osv och de tjänar en slant. Å andra sidan kanske det vore bra att visa sitt avståndstagande till de orättvisor som pågår i landet.

#2 - - Nett:

Vad trist, försvann de av sig själv ?

#3 - - Diana:

Det är därför delete finns, så att man har möjlighet att ångra sig!

#4 - - Ninni:

Klart man inte ska ångra sina resor..hörde på radion när vi åkte från Sveg dom pratade just om att vi utan några som helst betänkligheter heter reser var som helst utan att tänka på hur regimen är i dom länderna.

Måste erkänna att jag inte tänker så, men det kanske man borde.

Nu pratades det om att resebyråerna skulle ha länkning till UD så man kan läsa lite mer om landet i fråga.

Fuerteventura känns i allafall ganska lugnt=)



Ha en skön kväll och grattis till viktnedgång, fyra kilo är ju jättebra. Det ska inte gå för snabbt. även om man vill det.



Kramen

#5 - - Johanna:

Lätt och vara efterklok ibland!



haha nej jag hoppas inte jag slutar så... :)

#6 - - Trolda:

Det är väl bra att man kan göra precis som man vill på sin egen blogg!!! =D Vad duktig du är med viktminskningen också!!! =D



Trolda - godkväll! =D

#7 - - Ama de casa:

Här hos Wordpress så hamnar dom borttagna inläggen i papperskorgen ett tag så man kan ångra att man ångrade sig. Det är bra ifall man är lite velig :-)

#8 - - Carina:

Trist att det inte går att ångra, det man ångrar...

Kram

#9 - - soffie:

tycker inte du ska ångra din resa dit,ha en goo kväll

#10 - - Sussi:

Nackdelen med att ta bort i bloggen är att dom verkligen försvinner. Men som du skriver, det går ju faktiskt att skriva nya om man vill :)



Ha en trevlig kväll

#11 - - maria:

när är det tänkt att ni ska åka till egypten ?



kramkram

#12 - - Agneta:

trist att du tog bort lite av dina inlägg, men ibland är det skönt att ha den möjligheten att själv få välja

Upp