den hemliga miljonären, kanal5...

Kanal5 visar just nu ett program som heter den hemliga miljonären. Jag tycker faktiskt det är ett ganska bra program. Tv tittarna får reda på lite fakta om medel inkomster och liknande och sedan får man se lite olika ideella verksamheter som finns.

Men jag tycker att det är lite skrämmande när vuxna människor säger att de inte visste att det finns fattigdom i Sverige. Ja du välkommen till verkligheten har jag lust att säga då. Det är lätt att bo på Djursholm, i Saltsjöbaden eller på liknande ställen och inte veta hur verkligheten ser ut för en stor del av Sveriges befolkning.

Men det jag faktiskt gillar mest med det här tv-programmet är att man märker att dessa miljonärer öppnar upp sig och förstår hur livet kan vara. Dessa miljonärer ska sedan donera pengar till de ändamål som de känner mest för och det är ju en fin gest. Kanske kan ett sådant här program även få vissa tv-tittare att inse hur en del lever och har det här i Sverige och det vore ju bra.
Nöje | |
#1 - - Diana:

Helt ärligt så visste jag inte heller att det var så många som har det tufft. Jag har hela tiden trott att så länge man sköter sig och prioriterar rätt så går det runt, om än precis.

#2 - - Camilla:

Jag hörde om det där programmet på jobbet. Jag har själv inte sett det.

Verkar bra.

Undrar om det går att se det på nätet.

Det måste jag kolla!

Kram på dig!

#3 - - soffie:

kollade förra veckan på det å tyckte det va jättebra,ha en goo dag

#4 - - Helene:

Det programmet har jag missat !!

Ha en fin dag.

Kram Helene.

#5 - - Stattinskan:

Jag har inte sett det svenska programmet, men det engelska var jättebra och rensade mina tårkanaler varenda gång ;-)

#6 - - carina:

Det programmet har jag missat! Det är så många olika program man kan inte hålla reda på alla!!!!

Kramen på dig!

#7 - - Kristina:

Jag har kollat på båda avsnitten och jag tycker det är jättebra. Jag håller med om att det är konstigt att de inte tidigare varit medvetna om hur illa en del har det, men samtidigt är det vackert gjort av dem att ställa upp i programmet och dela med sig av det de har.

Upp