idag kom böckerna...

Vad skönt det är när gnäll hjälper... Idag kom nämligen min böcker, så nu ska jag läsa ikapp.

Jag fick en fråga om jag har letat efter begagnade böcker på t.ex. Tradera och ja det har jag gjort. Problemet är att den här utbildningen är helt ny, vi är de första eleverna som går den och lärarna väljer ut böcker som de tycker är bra som undervisningsböcker. Därför har jag faktiskt inte lyckats hitta några begagnade böcker, ännu. Eller jo jag hittade två böcker på Tradera inför en kurs men dels hade jag inte hunnit få hem dom i tid för auktionen var för lång och dels hade priset blivit högre än vad boken i nypris kostade. Men jag har tänkt att jag ska sälja en del av böckerna sen. Nästa höst börjar ju en ny kull på den här utbildningen och eventuellt säljer jag böckerna till någon av eleverna då eller så lägger jag ut dom på Tradera, jag får se. Vissa böcker kommer jag även att sparar eftersom jag inser att de kommer att vara bra att ha kvar inför kommande studier och inför kommande arbeten.

Men i helgen ska jag alltså läsa ikapp massor, så får ni inga kommentarer från mig i helgen så vet ni varför. Det är för att jag har lagt näsan i böckerna och råläser.


dagens bokskörd. foto:jag

Tre av dessa böcker kommer jag nog garanterat att behålla i alla fall tills jag är helt färdigutbildad, det är nämligen böcker om arkeologi. Den fjärde boken handlar om museum och dess ting och det kan också vara bra att ha kvar.
utbildning | |
Upp