läget är under kontroll...

Jag känner att läget är under kontroll nu, både med tentan och med jobbet. Jag pratade precis med jobbet för att dubbelkolla tid och vad jag ska ha med mig och de hälsade mig så välkommen. Det kändes jättebra! Så nu har jag packat ner bekväma inneskor, hänglås och sedan ska jag ha med mig en middagslåda eftersom jag ska jobba kväll. Blir nog äggröra med räkor som jag tar med mig, det jag åt till lunch igår.Tentan är nästan klar, jag har några meningar som jag ska peta in idag och några referenser som ska läggas till sen är den egentligen klar. Men jag skickar inte in den förens imorgon eftermiddag/kväll, jag känner att den behöver ligga till sig lite.

För er som undrade under förra inlägget så är det som Undersköterska på ett korttidsboende jag ska jobba på, ikväll och imorgon. Jag ska få gå bredvid och få introduktion dessa två dagar och sedan om allt flyter på bra så ska jag bli timanställd där och även sommarjobbare, anställningspapper är redan skrivna så det är nog lugnt. Det skulle vara så himla bra. För just sommaren har jag oroat mig för eftersom jag inte får CSN eller något annat under sommaren så behöver jag verkligen ett sommarjobb och ett extrajobb skulle också vara väldigt bra.


foto:jag

Men först ska jag peta in lite mer i tentan och skriva in lite fotnoter och referenser.
Vardag | |
#1 - - tasha:

kika gärna in hos mig om du har tid! <3

#2 - - tasha:

kika gärna in hos mig om du har tid! <3

#3 - - carina:

Det kommer att bli kanon på jobbet för dig :)

Lycka till!

Kramen♥

#4 - - lovisa:

Hej är allt bra med dig idag?:)



Gillar du smink och presentkort?

Jag är medlem på en sminksida som går ut på att samla poäng genom att ex värva andra och besöka hemsidor. då man tjänat ihop tillräckligt får man ett presentkort hemskickat HELT gratis!

Jag är nu inte långt ifrån till att få mitt gratis presentkort så det skulle betyda mycket om du ville bli medlem via denna länk då det ger mig poäng;

http://www.gratismakeup.se/?r=246371

#5 - - Thakock:

Sommarjobb och extra jobb är uppskattat då ja! =)



sv: Haha okej! =D

#6 - - S A R A:

Hej, vad ska du hitta på för något kul idag då?? :)

#7 - - maria:

härligt :)

vad är det för korttidsboende ?

Håller tummarna för dig vännen...



ha en fin dag !

Kramar

#8 - - Pia:

Så härligt att det löst sig med jobb, perfekt med sommarjobb och kanske lite extraknäck även under terminen.. Grattis!

Och så håller jag tummarna för tentan! Kram!

Upp