så smarrig lunch och klåda...

Idag gjorde jag en "äggröra" till lunch med räkor och det blev så smarrigt.


foto:jag

"äggröra" recept:
2 hårdkokta ägg
1 avokado
lite purjolök
0,5 dl majonnäs
2 msk creme fraiche
salt, peppar och torkad chili, lite pressad citron

Hacka ägget i äggdelaren och skär avokadon i små kuber. Blanda allt och njut ihop med skalade räkor. Man kan säkert blanda i rödlök, gurka eller annat i också, men det var detta jag hade hemma idag. Av denna blandning orkade jag hälften så det finns kvar till imorgon, ska bara ta fram mer räkor. Det här ska jag ta med mig som middag imorgon tror jag då jag ska "provjobba".

Tack för era tips angående min kliande kropp. Ja det kan säkert bero på vintern men antagligen inte på torr hud, utan i så fall på torr inomhus luft och brist på sol och värme. Jag smörjer mig dagligen och maken brukar smörja ryggen åt ganska ofta. En ryggkliare i trä har jag och den är verkligen super bra just nu. Tyvärr tror jag själv att det är psoriasis som håller på att blomma upp. För huden känns lite knottrig och "bubblig" men det syns inga karakteristika psoriasisutslag än och jag hoppas att jag slipper dom. Men jag har det i släkten och jag har haft små problem med psoriasis förut, nu är det dock inga små problem utan hela ryggen och hela framsidan kliar.Jag får kanske försöka ringa min läkare och se om jag kan få Tavegyl utsrivet.

| |
#1 - - Stina:

Lät som en smarrig lunch!

#2 - - Paula:

Tack för din kommentar hos mej!Maten ser god ut! Hoppas att du har en fortsatt fin dag! Kram

#3 - - carina:

Gott det ser ut! :)

Jag skulle gärna vilja ha rödlök i, älskar lök :))

Kramen♥

#4 - - Anonym:

Mumsigt.... hur går tentan?



Kati

#5 - - Svorskan:

Ser jättegott ut! // Äter du någon medicin som kan ge klåda som biverkan?

#6 - - Åsa:

Så har jag i perioder också under vinterhalvåreet. Jag är en självmedicinerare så jag smörjer med Oskars kortisonkräm, fungerar direkt.

#7 - - Åsa:

Ser förresten supergott ut!

#8 - - kaffehörnan:

Så gott med räkor

Upp