aj aj aj...

Vaknade imorse med värk i kroppen och benen. Jag vill inte, jag har mått så bra de sista 20 dagarna att jag nästan hade glömt hur ont det brukade göra på morgnarna. Bara inte lchf-dieten har slutat "hjälpa" eller hur jag ska säga. I och för sig var jag och tränade igår och i onsdags och det har jag inte gjort sedan jag startade lchf.

Så antingen gör jag något fel med lchf som jag inte vet om, jag har läst och läst om vad det kan vara men hittar inga fel jag gör, eller så är det bara så att just nu har mer värk i kroppen. Trist är det i alla fall. Jag har inte vart smärtfri under dessa 20 dagar med lchf mat men det har vart en påtaglig skillnad i värken och främst i morgonstelheten.

Jag kollade runt igår på sidor om att äta för mycket kontra äta för lite fett när man kör lchf och jag kan inte se att jag gör något av det. Överallt står det att man ska äta sig mätt och jag verkar följa de rekommenderade intagen av fett, ägg och allt. Ja ja det är bara att fortsätta och se om det liksom löser sig utav sig själv eller om jag hittar felet. Kanske kan det vara den stressiga skolveckan som tar ut sin rätt.

"Ama de casa" -åh jag skulle gärna vilja tillhöra "kulturhysteriska" (kulturhistoriska) avdelningen på Skansen, det låter ju super roligt ;) Hur gör man för att få arbete där tro?
| |
#1 - - Marie:

Förhoppningsvis är det träningsvärk och att du hamnat på en platå. Du får försöka tänka positivt och fortsätta äta gott;)

Ha en bra lördag!

Kram♥

#2 - - Dansbandsfrun:

Låter som träningen. Fortsätt som du gör så ska du se att det släpper. Men jag vet vad du menar o inte är det kul...mina fötter har fått fullständigt släpp idag. Ligger o glor i taket nu...man blir så ledsen, när det har funkat bra ett tag.

kram

#3 - - Lotta:

Inte ge upp! De fina dagarna kommer tillbaka.

Håller tummarna för dig!

Lördagskram

Upp