bakslag eller vad...

Vaknade med världens huvudvärk, något som jag sluppit den sista veckan helt, men aj satan vad ont jag har idag. Även vågen var emot mig idag +0,5 kg sedan jag vägde mig sist för några dagar sedan.
Vad är detta?
Är det popcornonen fel?

Är det någon där ute som kan ge mig tips och ideér på varför jag har gått upp i vikt de senaste dagarna? Jag tycker att jag följer den här dieten ordentligt, ja förutom popcornen igår då.

Nej nu måste det faktiskt bli en dubbel Treo, något jag inte tagit på 7 dagar minst. Förut innan lchf hade jag huvudvärk nästan varje morgon och tog säkert Treo var eller varannan dag. Men faktiskt har jag sluppit det nu de senaste dagarna. Det är säkert popcornens fel!
| |
#1 - - Lejonkvinnan:

Det kanske är så att du närmar dig en speciell period i månaden ;) Då brukar åtminstone jag både få huvudvärk och gå upp i vikt.

#2 - - Anki:

Tänkte precis skrivit det som Lejonkvinnan skrev i sin kommentar. Det är inte alls ovanligt....Kämpa på.

#3 - - Krönikören:

Hmmm, antingen som de säger här ovan, eller dålig våg? ;)

#4 - - Annci:

Popcornen kan dessvärre inte beskyllas. Tror jag. Möjligen saltet på dom som binder vätska. För fett-uppgång är det garanterat inte, utan som sagt snarare vätska du fått i kroppen. Kämpa på!!!!



Och du, angående TREO... En kollega till min man åt det "varje" dag mot värk i ryggen. Efter ett tag började han blöda näsblod. Konstant och oförklarligt. Då gick han till läkaren som direkt frågade om han åt Treo... Läkaren varnade för just treo, att det är ett dåligt alternativ som är grymt vanebildande. Så prova något annat istället. Pliiiis :-).



Förresten - God fortsättning! :-)



Ha en bra dag!



#5 - - Ann Catrine:

Hur många dagar har du hållit på nu?

Har för mig att sjunde dagen ska vara den värsta..

Tror inte popcornen kan orsaka besvären,

om det inte var så att de var väldigt salta!



Krya på dig!

Upp