dag 8....

Jag sov alldeles för länge idag. Just nu har jag vänt på dygnet, är så pigg på kvällen/natten och sen trött på morgonen. Men det blir lätt så när man/jag är ledig.

Idag är jag inne på 8:e dagen och det fungerar bra fortfarande. Brödet jag gjorde igår kommer nog få åka i sopen och så ska jag testa att baka det igen, helt efter receptet. Alltså det är inte äckligt det brödet jag har bakat men inte heller riktigt gott. Och varför äta bara halvgoda saker när man kan äta helgoda. Det är mitt nya motto: jag äter bara det jag gillar resten står jag över. Jag började så smått med detta motto redan innan lchf, jag tänkte så här t.ex varför äta en halvgod kaka och slösa kalorier på den när jag kan äta en helgod kaka och njuta av varenda tugga.

Nu ska jag fixa någon frukost. Det jag märker mest när jag äter enligt lchf är att jag är inte akut hungrig på morgonen. Jag måste inte äta frukost direkt när jag går upp, så var det nämligen förut. Och så är magen mycket bättre och klådan i hårbotten nästan helt borta. Morgonstel är jag inte heller på samma sett som förut. När detta är slut kommer jag väl vara lchf frälst...
| |
#1 - - ejmis:

Jag är igång med LCHF...med en mindre "dipp" igår ;)

Men det tar jag igen idag.

#2 - - Lena:

Härligt! Det är känslan jag oxå haft när jag gick på lchf. Att jag blev att må bättre. Magen fungerade perfekt. Man är aldrig hungrig. Man fiser aldrig. haha..

Ja, egentligen har jag bara gott att säga om lchf. Fan...jag måste oxå börja ju!! haha..



Kramar

#3 - - Moonwitch:

Kommer ihåg att jag också mådde bättre rent fysiskt av LCHF, morgonpigg blev jag faktiskt också vilket inte är likt mig...;)

Kram!

Upp