dags att ta tag i skolan...

Ja då var det dags för vårterminen 2011 då att göra entré. idag startar den på allvar genom att vi påbörjar vårt grupparbete. Så snart ska jag ge mig iväg hem till en klasskompis så ska vi se hur vi ska lägga upp arbetet.

En sak som jag funderar på bara är det här med mellanmål att ta med mig. Förut kunde jag ju köpa en kexchoklad på pressbyrån och vara nöjd med det som mellanmål när jag skulle iväg, men hur gör man nu. Babybell ostarna ska visst vara mycket bra att ta med som mellanmål men jag har inga sådana hemma och jag tror inte pressbyrån har dom. Hum jag får nog helt enkelt gå in på pressbyrån och se vad som finns att tillgå. Nötter och annat har jag inte börjat med ännu, jag försöker hålla det så strikt som möjligt de första 2 veckorna. Fortfarande är vikten -1,9 kg och nu är jag inne på 6:e dagen men jag märker att midjemåttet krympt. Tyvärr hittar jag inte min anteckningsbok som jag skrev upp startmåtten i, attans vad slarvig jag är. Men jag känner ju att de krympt och det syns. Mycket beror det nog på att jag inte är gasig och "uppkörd" i magen längre, det lade sig ganska omgående för min del, så det är klart att midjemåttet minskar då.

Sen har jag märkt att jag inte är lika hungrig längre. Förut kunde jag vakna mitt i natten och vara vrål hungrig och liksom ligga och längta till frukosten, nu vaknar jag på morgonen och känner mig inte alls så hungrig. Idag blev det kaffe med en skvätt grädde i och fet yoghurt med lite blåbär och jag orkade inte ens äta all yoghurt som jag hade lagt upp. Så visst märker jag att det händer grejer.

Jag ska försöka skriva ner alla saker som jag märker av på kroppen så ska jag lägga upp en lista här senare, kanske när det har gått 2 veckor eller så. Man måste ju ge lchf några veckor innan det går att utvärdera helt, men som det känns nu så fungerar det mycket bra. Eventuellt tänker jag övergå till mer GI-mat när jag har tappat fler kilon för vissa saker kommer jag inte vilja leva utan i längden och det här ska ju vara en livsstil inte en bantningskur. Och då gäller det att hitta en balans, mellan vad man kan undvara och vad man faktiskt känner att man vill ha.


foto:jag
| |
#1 - - Ama de casa:

Det låter ju som det har börjat bra i alla fall - lycka till med fortsättningen!

:-)

#2 - - ejmis:

Det brödet såg mycket gott ut! Tack! =)

#3 - - Marie:

Ju mer jag läser, desto mer intresserad blir jag av lchf! Min dotter rekommenderar den starkt och säger att det inte är lika svårt som jag tror. Måste läsa in mig mer på nätet:)

Kram♥

#4 - - carina:

Önskar dig en fin Fredag!

Kramar

#5 - - MAMMAS KRYPIN:

Jag får kramper och jag måste på toa dierkt. SItter man där en bra stund. Håller jag mig osv blir jag svimmfärdig. Kallsvettig osv. Mår inte alls bra :(



Idag har ja börjat med kcal räkning typ och PEPPAR än så länge har magen mått bra :)

KRAM

#6 - - soffie:

va bra att det börjar ge effekt ,de där ostarna låter väl bra att ha som mellanmål,får du äta nötter?Då kan du ha en liten burk med blandade nötter,å även äpple eller päron kan du ju ha med dej,

må gott

#7 - - maria:

vad roligt att det går så bra med kosten...lycka till med grupparbetet :)



ha en go kväll

kram

Upp