det nya året...

Så är det nu här, 2011 med allt vad ett nytt år har att ge. Ett helt år ligger framför oss oskrivet och ofyllt. Det känns härligt och spännande.

I går hade jag en mycket lugn och skön kväll jag tillagade potatisgratäng, ryggbiff och champinjonsås till middag, sen blev det olika sorters ostar med olika sorters marmelader till kvällen och till detta drack jag ett utsökt rosévin. Året skålade jag in med mig själv i rosèbubblor och en stissig katt. Stackars vår Misse var så rädd för raketerna i natt. Det var allt tur att någon var hemma med henne, hon sprang först runt och jamade med svansen stor som en borste sen kröp hon under soffan och till sist så hoppade hon upp till mig och låg i mitt knä med öronen på helspänn. Hon tyckte inte alls om alla smällare och raketer.

Jag var ut en liten stund på balkongen för att fota men eftersom katten var så rädd så gick jag in nästan direkt. Några fyrverkeribilder får ni i alla fall.


foto:jag


foto:jag

Det nya året börjar lugnt med frukost och läsning av min bok, Svärdet och Spiran. Nu ska jag fylla på kaffe och krypa upp i soffan med boken och bara ha det bra.

God fortsättning på det nya året önskar jag er alla!
livet | |
#1 - - Nett:

Visst är det spännande, det är ett helt år framför oss som är oskrivet. Vilka bra raketbilder du fick, inte så lätt att fota upptäckte jag inatt. Ha en fin dag!

#2 - - Trolda:

Gott Nytt År till dig också, tack!!! =D Visst är det väl härligt med massor av oskrivna blad som bara ligger där och väntar på att fyllas med förhoppningsvis massor av positiva saker!!! =D Boken du läser har jag också läst för flera år sedan och jag tyckte den var fantastiskt bra!



Trolda - kramar =D

#3 - - Erika - VIKTKAMPEN:

Detsamma! Kommer en videohälsning från mig och min dotter sen :)



Ja, sidan e kanon! :)

KRAM

#4 - - Ama de casa:

Tur du var hemma med stackars lilla kissen då...



God fortsättning :-)

#5 - - Moonwitch:

Låter som du hade en alldeles underbar gårdag och vilken tur för katten att du bestämde dig för att vara hemma.

Kärlek och ljus/Kram!

Upp