kanske är även jag modig...

När jag läser om Dansbandsfrun´s utlandsresa som hon gör helt ensam så tycker jag att hon är så modig och stark som faktiskt gör detta bara för sig själv. Jag beundrar henne för hennes mod att göra en resa på egen hand och så börjar jag fundera. Men då kanske jag också är lite modig och stark. Jag har aldrig sett det så.

Jag har tre gånger fått ynnesten att få resa iväg på utlandsvård för min reumatism och det är jag verkligen tacksam för. Men inte har jag sett mig själv som modig och stark. Jag har alltså åkt iväg själv tre gånger och varje gång har jag vart bortrest i fyra veckor. Jag vet innan att jag kommer åka med en grupp med människor som också är sjuka men jag har ingen aning om vilka dessa människor är. Kommer jag trivas med dom, kommer dom vilja umgås med mig, kommer vi vilja umgås med varandra? Det vet man inte innan man åker iväg. Och varje gång har vart till olika ställen så jag har inte vetat riktigt vart/hur jag ska bo, hur området runtomkring ser ut och hur upplägget för träningen och annat blir. Men aldrig har jag sett mig själv som modig som faktiskt åkt iväg på dessa resor. Tänk vad man kan få upp ögonen på sig själv bara genom att läsa andras bloggar.

2005 var jag i Marbella på rygginstitutets anläggning, resan gick via landstinget.
2008 var jag på Teneriffa på Mar Y Sol, via landstinget.
2010 var jag på Teneriffa på Vintersol, via landstinget.

Alla tre resor har gått via landstinget och jag har sökt dom via min reumatolog.


lite foton från mina resor. foto:jag

livet | |
#1 - - ansepanse:

klart att du har varit modig :)

Sv: känns det inte svårt att hålla en sådan diet, jag var inne och läste lite på länken, jag menar du ska undvika bröd, pasta, potatis och så där, är det inte svårt

kramar

#2 - - maria:

låter underbart att få göra såna resor :) och framförallt om man har reumatism kan jag tänka mig...

det var modigt att åka själv men man vet ju att man åker med andra personer som är där i samma syfte, rehab..Är det inte så ?



Ha en skön kväll !

Kramar

#3 - - Lotta:

Håller med dig om att man inte ser sig själv på samma sätt som man ser andra. Man borde berömma sig själv lite oftare.

Hoppas du haft en bra dag!

Kram

#4 - - Moonwitch:

Ibland behöver man bli påmind om att man faktiskt är lika duktig som alla andra.

Kram på dig!

#5 - - Anette:

Vilken idé- att resa själv. Jag tycker om att vara själv. Tål att tänkas på.

#6 - - Agneta:

klart att du haft ett stort mod som åkt själv så lång tid!! jag var ensam på en charterresa när jag var ca 20 och det var bara en vecka men oj vad stolt jag var när jag kom hem!!!! FAktiskt en av de bästa resor jag gjort (charter sett) att själv få ta alla beslut och för att få extra kul var man tvungen att söka kontakt med andra människor. Utvecklande!

Upp