nja första gången blev så där...

Jag lovar och svär att följa receptet till punkt och pricka nästa gång och att inte glömma bakpulvret. Det blev inte äckligt, det är inte det, men det blev lite för "äggfluffigt" eller hur jag ska beskriva det. Och linfröna som jag trodde att jag malde till typ mjöl, nja så blev det inte riktigt. Måste alltså mala linfröna och de andra med handmixern nästa gång tror jag. Men det luktar bröd och det ser ut som en helt vanlig ostsmörgås. Ett plus är väl att mannen min kom in i köket och liksom "snodde" min färdigbredda macka och han tyckte den var god. Det är nog ändå ganska bra betyg tror jag. Men det ser inte ut som det ordinationer bakar.

Uppdatering: Brödet fick åka in 20 minter till i ugnen och då blev det något bättre. Jag tror att det största felet jag gjorde var att inte mixa linfröna till "mjöl" jag trodde jag gjort det men ack vad jag bedrog mig. Därav den ljusa färgen på brödet, det är så många hela linfrön i, det är det inte i originalreceptet. Nja det får testas igen, helt klart.


foto:jag


foto:jag   Den var godare än oopsien i alla fall, mer "brödig".
| |
#1 - - Moonwitch:

Ser smaskigt ut...:) Något mörkare på receptsidan du länkade till, var det något du slopade eller?

Kramen!

#2 - - Anki:

Mums med hembakat bröd det är ju bara så gott!!

#3 - - Sussi:

Men det såg väldigt gott ut i alla fall..

#4 - - Ingrid:

Det ser då fint ut! Sanningsenligt har jag med väldigt svårt följa recept.. Måste bara testa lite... ;)

#5 - - Ama de casa:

Du är duktigt som inte ger upp - det har jag gjort, för måååånga år sen :-)



sv: Dom verkar mobba allt grekiskt här. Haloumiosten finns inte, "grekisk" youghurt lyser med sin frånvaro och jag tror inte att jag ens har SETT en grekisk restaurang...

#6 - - ansepanse:

bra att smaken blev god i vilket fall :)

kramar

#7 - - maria:

man kan inte alltid lyckas och biland kan det t o m bli bättre än originalet :)



Ha en skön söndag :)

Kramisar

#8 - - Agneta:

jag tycker att det ser gott ut iallafall! Och med tanke på att mannen snodde en skiva och gav den godkänt så var det nog inte så illa iallafall :-)

Upp