Jag lovar och svär att följa receptet till punkt och pricka nästa gång och att inte glömma bakpulvret. Det blev inte äckligt, det är inte det, men det blev lite för "äggfluffigt" eller hur jag ska beskriva det. Och linfröna som jag trodde att jag malde till typ mjöl, nja så blev det inte riktigt. Måste alltså mala linfröna och de andra med handmixern nästa gång tror jag. Men det luktar bröd och det ser ut som en helt vanlig ostsmörgås. Ett plus är väl att mannen min kom in i köket och liksom "snodde" min färdigbredda macka och han tyckte den var god. Det är nog ändå ganska bra betyg tror jag. Men det ser inte ut som det ordinationer bakar.
Uppdatering: Brödet fick åka in 20 minter till i ugnen och då blev det något bättre. Jag tror att det största felet jag gjorde var att inte mixa linfröna till "mjöl" jag trodde jag gjort det men ack vad jag bedrog mig. Därav den ljusa färgen på brödet, det är så många hela linfrön i, det är det inte i originalreceptet. Nja det får testas igen, helt klart.
Ser smaskigt ut...:) Något mörkare på receptsidan du länkade till, var det något du slopade eller?
Kramen!