notering till mig själv...

Fixa med ordentligt mellanmål om du ska iväg, att äta för lite gör bara mitt humör riktigt dåligt.

Idag blev det en riktigt "dålig" dag med för lite mat, dåligt humör innan middagen var på bordet och en liten stund hade jag stor lust att bara skita i hela "dieten" och klämma i mig en påse chips. Men nu är jag på banan igen, middagen uppäten och humöret mycket bättre.

Så jag måste alltså komma ihåg att äta ordentligt även när jag inte är hemma.
| |
#1 - - soffie:

usch jobbigt när det blir sådär ,va bra att det är bättre nu iallafall,kram

#2 - - Agneta:

ja hu ja, jag vet precis hur det är. Jag klarar det ganska bra men rsten av familjen är hemska...får de inte mat i rättan tid så är det riktig kris!!!

#3 - - sofia:

Förstår precis hur du menar! Jag håller på med en diet just nu som är hemskt. Jag kommer på mig själv att fantisera om chips nästan. Men skönt att se att du kom tillbaka igen, det är då man är som starkas egentligen och verkligen bevisar för sig själv att man kan! Härlig blogg du har och du är skit duktig!!! Kram kram

#4 - - sofia:

hejsan jo jag har samma problem där, jag vill ha smala ben men inga muskler. Jag bygger väldigt lätt på mig muskler så. Jag kör en diet som heter Riks hospitalets diet som är en väldigt "fattig" diet alltså väldigt lite mat. Man kör den i 13 dagar och om man sköter sig vilket är väldigt viktigt så kan man gå ner upp till 15 kg =). Tack för din kommentar!! Massa kramar till dig!!

#5 - - Fnulan:

Tack!.... En nära men två lite längre bort... Men det är tankarna som kommer på sina egna föräldrar och så... usch....

#6 - - Aggie:

Ja, är det det där med blodsockernivåer och grejer, inte är det lätt inte, men det är bra när man stabilerar sig efter att ha fått i sig lite mat.

Agneta kram

#7 - - Aggie:

Ja, är det det där med blodsockernivåer och grejer, inte är det lätt inte, men det är bra när man stabilerar sig efter att ha fått i sig lite mat.

Agneta kram

#8 - - ejmis:

Mina oopsies smakade helt ok men konsistensen är ju väldigt speciell.

#9 - - Sussi:

Mat är viktigare för humöre än vad man tror.. Tur att du kom på banan igen utan att vräka i dig en påse chips!

Upp