provbakade igen...

Jag har idag testat att baka lchf-bröd igen. Receptet är hämtat från bloggen ordinationer och idag blev brödet bra. Jag körde linfröna ordentligt i handmixern först så att jag fick som ett mjöl och sen malde jag hälften av nötterna i min nötkvarn så att även det blev som ett nötmjöl. Smeten blev den här gången fast och tjock och brödet smakar bra. En skiva i brödrosten på morgonen är nog väldigt gott. Varje skiva innehåller ungefär 1gr kolhydrater så det är nästan ingenting.


foto:jag


foto:jag
| |
#1 - - emly:

JISSES så underbart brödet ser ut!



#2 - - Fnulan:

MUMS!!!!!

#3 - - Vild-rosen:

Hejsan,

Roligt att du hälsade på hos mig. Så gott brödet ser ut och hembakat är allt godast.

Ang. Ranelid ... Det är första boken jag läst av Ranelid, jag tycker den var ganska bra, det är hans sätt att uttrycka sig som fängslar mig även om om det är som du skriver lite högtravande.

Ha en trevlig dag

Susanne

#4 - - ansepanse:

funderar på att provbaka det brödet också :)

kramar

#5 - - Fnulan:

Jag har ofta sagt att nu ska jag skita i att jag har stökigt.. jag har gjort annat mkt viktigare som att vara med mina barn, ändå får jag ändå panik....



Jag skrev om min andra blogg i min blogg =)

#6 - - Moonwitch:

Ska nog testa det där brödet, ser riktigt gott ut...

Kram!

#7 - - Ama de casa:

Fina blev dom också :-)

#8 - - Lejonkvinnan:

Ser så gott ut, synd att det är kesella i dom bara så att jag inte kan äta dom annars hade du gärna fått skicka hit en limpa ;)

#9 - - ejmis:

Jag satt med de nya receptböckerna igår och skrev ner alla frön, nötter, cocosflingor mm som jag ska köpa. Det blev en lååååååång lista.

#10 - - Sussi:

Kul att det blev bättre den här gången..

Det såg väldigt gott ut! :)

#11 - - Sussi:

Nu höll jag på att glömma..

Ljuset har jag köpt på City Gross i somras. Jag köpte några stycken så det räckte ett tag men nu är jag inne på det sista :(

#12 - - Åsa:

sv: tack! :-) ja, jag hoppas verkligen på det, de verkar hjälpa så jag hoppas det håller i sig!

#13 - - Diana:

Det ser riktigt smarrigt ut ju! Det närmsta bröd för LCHF:are jag sett innan var det där wopsidopsi eller vad det nu heter. :)

#14 - - Nett:

Rediga du.. Så underbart att ha nybakat hemma.



Visst är det så att dessa måsten får en att inte vilja orka och man ´drar ut på det så länge man kan ;) Ja jag hade energi får jag säga, nu är den slut :)

#15 - - Kaffehörnan:

Gott med nybakat

#16 - - Matilda:

ser mycket utsökt ut!

Upp