reumatologen...

Idag ska jag till min reumatolog och det ska bli lite spännande att se vad hon säger om min generella förbättring i kroppen som jag fått sedan jag startade med lchf. Jag har märkbart mindre ont i kroppen, imorgon t.ex. är det Humira dags och måndag-tisdag innan onsdagens spruta brukar vara ganska olidliga smärtmässigt. Jag brukar liksom känna i kroppen att jag måste få ta sprutan för att det gör så ont, men döm om min förvåning när jag både igår och idag faktiskt inte känner något av denna värkande känsla. Nu kommer jag inte kunna ta Humira imorgon eftersom jag fortfarande äter Kåvepenin för min halsfluss utan det blir nog först på fredag som jag kan ta den så vi får se hur veckan fortlöper. Just nu har jag i alla fall mycket mindre ont.

Viktmässigt står jag fortfarande still, antingen äter jag fel (vilket jag inte tror) eller så håller min kropp på att känna in sig i denna kost, jag vet faktiskt inte. Just nu känns det som att det viktigaste faktiskt är att jag generellt mår så mycket bättre och att jag har mycket mindre värk, viktnedgången får liksom bli en bonus. Fast jag ska vara ärlig, jag började med lchf för att gå ned i vikt, det andra har kommit som en bonus. En riktigt bra bonus. Det är så skönt att slippa huvudvärk (jag har inte tagit Treo på 2,5 vecka) slippa magvärken som alltid fanns där och att få känna att jag har mindre ont i kroppen utav min reumatism.

Jag återkommer i eftermiddag med hur läkarbesöket fortlöpte.
| |
#1 - - Krister:

Hej Marie-Louise,



tittar in på din blog. Stora blogg! Här fanns det massor att läsa. Hoppas att proverna idag visar på förbättring! Just att du inte behövt Treo på länge verkar ju i alla fall visa att något hänt i kroppen!



Själv mår jag MYCKET bättre med denna kost. Lite bökigt ibland när man är hemifrån men det brukar lösa sig.



Ska bli kul att följa din blog.



Lycka till idag!

#2 - - Nett:

Underbar bonus, du skall se att vikten kommer den med då man mår bättre i kroppen, som du tydligen gör nu. Kram

#3 - - carina:

Lycka till i dag! :)

Kramen!

#4 - - soffie:

hoppas det går bra idag ,va skönt att du har mindre ont,borde ju med ha med ditt mående att göra att du känner dej piggare ,är det många kilon du vill bli av med?hoppas du snart blir av med dem du vill,

kram

#5 - - Linda - En Vimsig Mamma:

vad härligt att du inte har lika mycket värk! hoppas det går bra idag nu! kram

#6 - - Marie:

Här står vikten också stilla, men jag tror att jag inte vågar vräka på det fett som behövs.

Jag har fortfarande VV-tänket i bakhuvudet, så det säger sig självt att det kommer att ta tid för mig att tänka om helt.



Lycka till hos läkaren, ska bli intressant att höra vad som sagts!



Kram♥

#7 - - Ama de casa:

Vilken underbar "biverkning" av koständringen! Det är bara att gratulera :-)

#8 - - Lilitha:

Stackar dig som har halsfluss...det är inte roligt. Krya på dig å lycka till hos reumatologen.



Kram Lilitha

Upp