smärta och helg...

Igår kände jag att smärtan var på väg tillbaka så jag tog mina Metotrexate igår och idag tog jag min Humira spruta. Metotrexate kunde jag inte ta i tisdags på grund av Kåvepeninen så jag tog den alltså dagen efter sista Kåvepenintabletten och Humiran skulle jag känna efter själv hur länge jag kunde vänta med, det blev lite drygt 2,5 vecka istället för 2 veckor. Jag kände nämligen igår att värken höll på att smyga sig på så varför vänta ut den? Bättre då att ta till det jag har och mota Olle i grind tycker jag.

Idag blir det träning igen på friskis & svettis med min mamma, kondition och styrka står på programmet. Detta blir 3:e passet den här veckan och det känns bra. Tre gånger i veckan är vad jag minst vill hinna gå på friskis & svettis per vecka så den här veckan känns bra. Sen längtar jag till våren och barmark så att jag kan börja ta mina sköna morgonpromenader igen. Jag har tänkt försöka ta mina morgonpromenader dom dagar jag inte ska åka in till skolan, men just nu är det så halt ute att det känns lite meningslöst att försöka promenera. Jag trippar fram som Bambi på hal is och får absolut inte upp pulsen under mina promenader ute just nu, så för tillfället gäller friskis & svettis och dagliga promenader till skolan och mataffären.


Humirasprutan. foto:jag
Sjukdom | |
#1 - - Barnens Hjältar:

Tack så jättemycket! Jag uppskattar verkligen din kommentar! Ha en fortsatt fin söndag!

#2 - - Fnulan:

Men nej... usch låter ju jättejobbigt!!! Stackars... Hoppas det blir bra!!!



sv: jaaaa du har så rätt, nu har vi slått hål på alla myter ;) hgahahahhaha

#3 - - maria:

Hoppas du hann mota bort värken...värk är såå jobbigt...



Ha en skön em och kväll !

Kramar

#4 - - Camilla:

Stackars dig!

Hoppas verkligen att det känns bättre nu.

Kram på dig!

#5 - - Anonym:

usch stackars dej hoppas nu smärtan släppte,får du så ofta?

kram

#6 - - Marie:

Vad duktig och principfast du är som tränar så mycket, bra jobbat! Jag måste börja ta mig ut mer regelbundet, kan ju ta sparken när det är så halt!



Hoppas det blir bättre med värken!

Kram♥

#7 - - Kristina:

Jag säger bara en sak - broddar! Sedan jag ramlade ordentligt och fick en komplicerad axelskada (dock var det barmark den gången) har jag varit livrädd för att ramla igen. Så för ett par år sedan gick jag på apoteket och köpte broddar, som bara sitter på hälen, och sedan kan jag gå hur fort jag vill hur halt det än är! En mycket bra investering.

Upp