boktips *2...

Nu kommer två boktips på raken här.

Först ut är: Sockerdöden av Unni Lindell.


foto:jag

En ganska bra bok som helt klart är läsvärd. Men jag tyckte den var lite väl seg, det tog lång tid innan det blev riktigt spännande. En lång transportsträcka till den spännande delen. Men jag gillar hennes böcker och polisen Cato Isaksen. Betyg 3,5 av 5 får den av mig. Det låga betyget mest på grund av den långa transportsträckan till det spännande...

Andra boken är: Helgonet av: Carina Gerhardsen


foto:jag

En mycket spännande och otäck bok som griper tag om läsaren (mig) från första sidan. Ingenstans blir boken långrandig eller tråkig, det är svårt att lägga den ifrån sig helt enkelt. En otroligt bra intrig som verkligen omkullkastas och slutet gör att man nu bara väntar och längtar efter att nästa bok i hammabyserien ska komma ut, vilket väl lär dröja minst ett år eftersom denna bok är relativt nyutgiven. Jag gillar den här bokserien, hammabyserien, det är ett spännande gäng poliser, alltid bra och kluriga intriger och de rör sig på min sida om stan, södra förorterna till Stockholm. Betyg 5 av 5 faktiskt, den var mycket bra. Precis så som en bra deckare ska vara.
bokrecesioner | |
#1 - - Ragnvi:

Morning! Böckerna har jag inte läst men verkar bra!

Fniss...dottern i docksängen!

Jisses vad det växer på din balkong! Härligt!

Kramen!

Ragnvi

#2 - - Karin:

Helgonet låter jättebra!

#3 - - Lotta:

Så bra med lite tips om böcker. Just nu läser jag den "gröna milen" och den är ju så bra trotts att jag sett filmen minst 10 gånger.



Ha det gott och hoppas solen besöker dig idag :-)



Kram

#4 - - Barnens Hjältar:

Ja det är sant, jag tror att vi som haft ätstörningar är mer benägna att trivas med oss själva för att inte hamna tillbaks i det eländet. Fy fan vad energi det tog. Ha en finfin dag och jag blir så glad över dina kommentarer, du känns så himla mysig som människa :-) Kram!!

#5 - - Lejonkvinnan:

Jag väntar på att Helgonet ska komma ut i pocket, för det har den nog inte gjort än tror jag. Älskar hennes böcker så jag ser fram emot den :)



Kram

#6 - - Husfrun:

Dem har jag inte läst.

Helgonet verkar dock bra...

#7 - - carina:

Tack för boktipsen!

Ha en fin dag vännen!

Kramen♥

#8 - - Ann Catrine:

Hur har jag kunnat missa att Hammarbyserien utökats?!

Tack för tipset, - nu blir det biblioteket ;-)



Önskar dig en skön fredag!



Kram <3

Upp