en riktig innedag...

Idag blir det en härligt slö dag, en riktigt innedag. Det är mulet och svalt ute så jag känner ingen stress av att behöva vara ute, utan jag lunkar fram här hemma och läser lite och ska snart försöka vika all tvätt, igen. Vår rentvätt har en tendens att hamna på hög, i IKEA-påsar och denna hög bara växer och växer tills jag (det är nästan alltid jag) orkar vika den.

Jobbet igår tog på mina krafter. Det är tur att jag bara jobbar tre pass denna veckan och att jag har ledigt nästa vecka. Jag vet att jag är dumsnäll ibland, jag är snäll mot andra så att det går ut över mig själv. Ett pass på 12 timmar var absolut inte bra. Idag värker ryggen och jag somnade som en klubbad säl mitt i Metallica konserten igår. Men idag ska jag försöka att bara tänka på mig, ja och familjen. För sluta tänka på familjen kan jag bara inte göra. Men jag ska inte städa eller fixa en massa utan bara försöka vara, förutom tvätten som faktiskt håller på att ta över vardagsrummet. Jag vet att jag måste försöka tänka mer på mig själv, men jag behöver pengarna som det här jobbet ger mig och det handlar bara om  sex veckor i sommar, sedan blir det endast helger igen. De extra fem timmarna som jag jobbade igår ger ändock ett tillskott i plånboken på drygt 800 kr med OB och allt (kanske till och med lite mer med semestertillägget som räknas in).

Just nu läser jag Helgonet, fjärde delen i hammabyserien. jag gillar den här polisserien, kanske mycket på grund av att de är runt här i mina trakter som det utspelar sig. På södra sidan av Stockholms förorter. I den här boken är det runt i Älvsjö - Långbro (än så länge).

En recension av Sockerdöden kommer framåt kvällen.

Vad är detta för blomma?

Är det någon som vet vad det här är för blomma? Jag fick två lökar på Trädgårdsmässan (men har glömt vad de hette) och detta är resultatet ur en av dom. foto:jag
livet | |
#1 - - Camilla:

Det var en annorlunda blomma. Läcker!

Men jag vet inte vad den heter.

Kram på dig!

#2 - - Mona:

Det är roligt att pyssla på och det är skönt med innedagar fastän det är sommar. Jag tror dock att jag håller på att bli förkyld....:(

Blomman har jag ingen aning om.

Kramen

#3 - - Barnens Hjältar:

Visst är det så, man känner inte alls samma behov av att ha körkort när man bor i en storstad. Hoppas du får en fin dag!

#4 - - Diana:

Det är verkligen inte lätt att säga nej. Men det är viktigt att lära sig, annars kommer no den där väggen flygandes.

#5 - - Lippe:

Hur kommer det sig att man kan ha så mycket tvätt men inget att ta på sig???

Blomman är en Iris men vilken sort det är vet jag inte. Eller förresten så kan det vara en lilja...

Prova att googla bilder får du se om du hittar den.

Jobba inte ihjäl dej!

#6 - - Anonym:

Jag skrattade gott när jag läste ditt inlägg idag... 1. man känner igen sig 2. Idag skall jag bara tänka på mig själv...och då viker man tvätt, plockar lite, lagar mat.... det är konstigt det här med vad själv är... eller?



Blomman....ingen aning...föresten... jag tror det är en iris???!??



Ha det gott!



Kati

#7 - - Trolda:

Visst är det skönt att vara inne o mysa ibland! :) Blomman är en IRIS! Kommer igen till nästa år om det vill sig väl. :)



Trolda - kramar =D

#8 - - Nett:

Ingen aning om vad det kan vara, men otroligt vacker är den :) Ser att någon har skrivit Iris, så då har du fått svar på rfrågan. Kram

#9 - - Barnens Hjältar:

Tack, ja visst är det kul när ungarna lånar kameran utan att tala om det :P Så länge det är roliga motiv vill säga :-)

#10 - - soffie:

tror blomman är en iris,va vacker den är,

perfekt väder för en innedag,

usch vilket pass du hade men skönt att du snart är ledig,

må så gott å den boken måste jag med läsa,

har läst de andra 3 å gillade dem allihop.kram

#11 - - Hebbe:

Hej du,,jag är ganska säker,att det är en Iris.En del säger Svärdslilja..Ja du det sågas och spikas både här och där,,men det är oxå en form av semester för många..Haé Kram.

Upp