tröttdag...

Igår hade jag en sådan där trött dag igen. Det känns just nu som om de kommer oftare och det kanske har med jobbet att göra. Jag var som tur var ledig igår så det gjorde inte så mycket att dagen gick i sömnens täcken. Jag sov nästan hela dagen. Men har ändå lyckats sova i natt.

Nu ska jag snart iväg och jobba, går på en schemarad som är på 100% idag, det känns faktiskt ganska tungt. Jag hoppas att jag orkar. Jag hoppas att jag orkar vara lika engagerad och trevlig mot alla de boende som jag brukar vara, men 100% är lite väl mycket för mig. Jag känner det redan nu. Men eftersom jag måste ha ett sommarjobb så får jag helt enkelt gilla läget, hade jag inte tagit den här raden så hade jag kanske inte kunnat få någon sommarjobb under dessa veckor, så är det ju. Men det ska nog gå, fyra veckor handlar det om, sedan blir det operation och förhoppningsvis vila innan skolan börjar den 26 augusti.


foto:jag

Jag har suttit och lagt in lite musik i min nya telefon och det är väldigt bra ljud i den faktiskt. Jag är helt kär i min nya telefon den är så fin. Jag som alltid bara haft gamla telefoner utan några finesser alls älskar denna, här kan jag lyssna på musik, vara uppkopplad, använda GPS och massor av fler saker (haha jag kan till och med ringa med den).
Vardag | |
#1 - - erika:

fast, är ju hörlurarna som är bra om det är bra ljud mamma <3

#2 - - anna:

kul att du är nöjd med mobilen :)

Upp