varför ska de alltid...

Igår kväll/natt hade jag så svårt att somna. Jag låg och vände och vred på mig fram till kl:4 imorse. Hundra tankar for genom huvudet men nu kan jag knappt minnas en enda. Men eftersom jag somnade så sent så hade jag tänkt jag skulle få sova ut idag, det regnar ändå och jag har inget inplanerat. Men fick jag sova ut, nej. Kl:7 började de väsnas här utanför, igen. Det är inte direkt första morgonen denna sommar som jag vaknar av allt oväsen utanför. Och jag vet inte riktigt vad de gör faktiskt. Jag kan inte se vad de gör från sovrumsfönstret, men jag vet att de håller på att gräva ner några nya soptunnor, men det ska väl inte ta hela sommaren kan jag tycka. Hur svårt kan det vara att få ner dessa tunnor på bara några dagar, måste de hålla på i veckor. Det är så fruktansvärt irriterande att inte få bestämma själv hur länge man ska få sova...

Idag kommer äntligen mannen min hem. Han har varit uppe i Bollnäs/Rengsjö och hjälp sina föräldrar med veden. Ett helt lass, typ 25 kubik, skulle kapas, sågas, huggas och sedan staplas in i vedboden. Nu är det gjort och han kommer hem snart. Ska bli skönt att få se honom igen efter 12 dagar.




foto:jag

Och nu har det äntligen kommit en liten chili på chiliplantan.


foto:jag
Vardag | |
#1 - - Tommy:

Sv: Tack så mycket! Ja vädret är skit, men ska ändå inte fira ikväll, jobbar till kl 23.

#2 - - Marie:

Förstår att du längtar efter honom!!

Jag skulle också bli vansinnig att bli störd så där på morgnarna, förhoppningsvis är de färdiga med jobbet den här veckan.

Kram♥

#3 - - sweetmama:

Väkt blev jag med. Har en nyinflyttad granne som verkar ha hur mycket som helst som ska borras upp i väggarna. Och spikar kl 7-8 på morgonen. Det är ju semestertider, de kan väl ändå vänta till 9 kan man tycka men nix pix....



Klokt beslut med kryssningen!!!

#4 - - soffie:

du det är fullmåne ute jag har med sovit urdåligt ett par dagar,vi får skylla på den;)vackra blommor,ha en mysig fredag,kram

#5 - - soffie:

glömde skriva hihi vilken gullig liten chilli:)

#6 - - Marie-Louise Grimlund:

Hejsan Marie-Louise !



har Du också industriområde där Du bor.Jag riktigt längtar till helgen nu.För de kör md stora gräsklippare och "snaggar" mattorna som bara kommer att torka bort.Sen kör de med en sådan där som tar bort längre strån.Det går inte att sitta på balkongen och läsa en bok.Och är det inte dom så är det grannen Shelty som skäller stup i ett så fort något rör sig i närheten.



Är jag en gnäll-kärring som tycker så här.



Trevlig helg !



kram Mi

#7 - - Kristina:

Usch, vad tråkigt att inte få sova så länge man vill! Men härligt att du får hem maken efter så lång tid. Min lilla familj åkte iväg på bilsemester idag, så jag blir ensam hemma längre än jag varit sedan dottern föddes - kommer väl att dö av längtan antar jag.

#8 - - mammakero:

Vilka fina luktärter du har! Mor min har fått 3 stora chilifrukter på sin planta. En av dem använde hon till köttfärsbiffar igår! De var ganska starka sa hon.

Upp